Здравейте, колеги
от скоро имам Королка 1,9 D, но немога да се оправя с борд компютъра. Незнам как се преглаждат параметрите и как се работи.
Може ли някой да даде напътствия или техническо упътване за работа с борд компютъра.
Благодаря
П.С. Търсачката нещо неработи, затова се извинявам ако има подобна тема.
Борд Компютър на Корола 2000 г. - Как се ползва
сложи една снимка на борд комп-а, иначе се управлява от копчетата:). цъкаш там, пък то ще ти покаже:)
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 337 пъти
- Получена благодарност: 367 пъти
Би трябвало като всеки трип компютър да има следните показания:
1. Среден разход - буквите AV и показание L/100km
2. Моментен разход - показание L/100km, което се мени активно при движение - през няколко секунди. При престой на място показва --.-л/100км (при някои немски автомобили показанието при престой преминава в л/ч)
3. Средна скорост - km/h
4. остатъчен пробег с горивото в резервоара - km
Обикновено избираш/превърташ с копче показваните параметри. А при задържане на копчето - нулираш дадения параметър (само 1, 3, и понякога - 4)...
1. Среден разход - буквите AV и показание L/100km
2. Моментен разход - показание L/100km, което се мени активно при движение - през няколко секунди. При престой на място показва --.-л/100км (при някои немски автомобили показанието при престой преминава в л/ч)
3. Средна скорост - km/h
4. остатъчен пробег с горивото в резервоара - km
Обикновено избираш/превърташ с копче показваните параметри. А при задържане на копчето - нулираш дадения параметър (само 1, 3, и понякога - 4)...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- didak
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
този линк би следвало да ти свърши работа:
http://ftp.domainbg.com/sluchaen_fen/Toyota/Corolla/
от тук най-вероятно ти трябва "BG-user_manual_Corolla_1999"
http://ftp.domainbg.com/sluchaen_fen/Toyota/Corolla/
от тук най-вероятно ти трябва "BG-user_manual_Corolla_1999"
Yaris 1,0-1999->Yaris 1,3-2009->Yaris 1,33-2009