Придворния АутоБилд не пропусна да нахрани Тойота/+статията/
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 366 пъти
Re: ...
offtopic:--и аз мисля че 1.8 -180 коня с стоково окачване на 5-6 години ще се държи кат носен секрет.знам че не е тачено,може и за цената си да е скъпо...но все пак това че го има в класирането на ринга за разлика от тоиотите, ме кара да си мисля че е с идея по спортна.:diver написа:Веднага моа ти уредим едно за тест, мисля че ще заобичаш АЕ-то двойно повече... Интересно тва спортно алди що ли го няма никъде по пистите.... вероятно само някъде из Пернишкия регион...rudolf написа:ми незнам дали е спортно ,но тойота нямат и такова...аз карам малолитражки и за мен това си е спортен сегмент.diver написа:
тт-то е най-спортното алди да знаеш... недоклатен гоУф....
http://en.wikipedia.org/wiki/Audi_tt#8J_engines
http://en.wikipedia.org/wiki/N%C3%BCrburgring_lap_times
тва е модификацията която е засичана:
http://www.sportauto-online.de/supertes ... 41502.html
Пак си чел през редовете laugh.gif laugh.gif laugh.gif има дупра с бая прилично време. Няма и МХ5 ма пък за сметка на което има записано рено меган....rudolf написа:offtopic:--и аз мисля че 1.8 -180 коня с стоково окачване на 5-6 години ще се държи кат носен секрет.знам че не е тачено,може и за цената си да е скъпо...но все пак това че го има в класирането на ринга за разлика от тоиотите, ме кара да си мисля че е с идея по спортна.:diver написа:Веднага моа ти уредим едно за тест, мисля че ще заобичаш АЕ-то двойно повече... Интересно тва спортно алди що ли го няма никъде по пистите.... вероятно само някъде из Пернишкия регион...rudolf написа:
ми незнам дали е спортно ,но тойота нямат и такова...аз карам малолитражки и за мен това си е спортен сегмент.
http://en.wikipedia.org/wiki/Audi_tt#8J_engines
http://en.wikipedia.org/wiki/N%C3%BCrburgring_lap_times
тва е модификацията която е засичана:
http://www.sportauto-online.de/supertes ... 41502.html

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Прочел съм споко. Рудолфо твърди че нема тойота на Нюрбургринга и че ТТ е мноо спортна кола. Аз па твърдя, че ТТ-то ако беше спортна кола, щеше го видим в некой рали шампионат, ма явно още Перник не е домакин на такъв и за тва така...Scott написа:Ако беше си направил труда да четеш 'правия текст', щеше да видиш че Супрата е в графа Non-series/road-legal vehicles, а другите (ТТ-то и Мегана) в Production vehicles. Да не сравняваме ябълки и дини, а?diver написа:...има дупра с бая прилично време...

-
- Получена благодарност: 1 път
А аз мисля, че нещата са по-дълбоки. Не е само участието в Нюрбургринг, а по-принцип Тойота се комерсиализира напоследък. Номер Едно, световен лидър, а няма един модел със спортно излъчване. Не говорим за hard-core модифицирани екземпляри от 90-те години, не всеки има средства, нерви и условия да модифицира автомобили, а за нещо сток, което да доставя удоволствие от шофирането. Напр. като MX5, S2000, Boxter, ТТ или дори GTI.diver написа:...Рудолфо твърди че нема тойота на Нюрбургринга и че ТТ е мноо спортна кола...
супрата я видях, и видях че това е ултрамодифициран автомобил,който за разлика от сток-аудито,е 3 пъти по наточен от излизането си от завода,изобщо не е в този клас.diver написа:Прочел съм споко. Рудолфо твърди че нема тойота на Нюрбургринга и че ТТ е мноо спортна кола. Аз па твърдя, че ТТ-то ако беше спортна кола, щеше го видим в некой рали шампионат, ма явно още Перник не е домакин на такъв и за тва така...Scott написа:Ако беше си направил труда да четеш 'правия текст', щеше да видиш че Супрата е в графа Non-series/road-legal vehicles, а другите (ТТ-то и Мегана) в Production vehicles. Да не сравняваме ябълки и дини, а?diver написа:...има дупра с бая прилично време...
затова пуснах линк на която се споменава коя версия в заводски вариант ауди е засичано.
http://mkiv.supras.org.nz/articles/mpower1.htm
,,изразил съм се погрешно- няма тойота в раздел Production vehicles-за който говорим от самото начало.
ок.щом мислиш че не-спортна кола дава по добри времена от с2000,хонда нср,бокстер,лотус ексиг ,цивик тайп-р, опц,и фокус рс,очевидно критерийте за автомобил са ти по високи.
Преди време едни ентусиасти в LA караха един Prius по автокроси. Всеки път след 2 обиколки на пълна газ електриката му прегряваше и трябваше да го охлаждат, че инак щеше да изгори ... laugh.gifSFINKS написа:2010 Тойота ще пуска на ринга специален приус , с 4 ел двигателя по 200 коня biggrin.gif
Ще се гонят времена на Ф1 biggrin.gif
Ама така ще е като няма ВИИИИИИИИИИИИИИИИТАК!

Аз немога разбера, що мислиш че некой твърди колко спортни коли правят към днешна дата тойота? Доскоро правеха здрави безлични направо скучни от към проблеми коли. На фона на останалите продължават да правят по-малко проблемни автомобили.rudolf написа:супрата я видях, и видях че това е ултрамодифициран автомобил,който за разлика от сток-аудито,е 3 пъти по наточен от излизането си от завода,изобщо не е в този клас.diver написа:Прочел съм споко. Рудолфо твърди че нема тойота на Нюрбургринга и че ТТ е мноо спортна кола. Аз па твърдя, че ТТ-то ако беше спортна кола, щеше го видим в некой рали шампионат, ма явно още Перник не е домакин на такъв и за тва така...Scott написа:Ако беше си направил труда да четеш 'правия текст', щеше да видиш че Супрата е в графа Non-series/road-legal vehicles, а другите (ТТ-то и Мегана) в Production vehicles. Да не сравняваме ябълки и дини, а?
затова пуснах линк на която се споменава коя версия в заводски вариант ауди е засичано.
http://mkiv.supras.org.nz/articles/mpower1.htm
,,изразил съм се погрешно- няма тойота в раздел Production vehicles-за който говорим от самото начало.
ок.щом мислиш че не-спортна кола дава по добри времена от с2000,хонда нср,бокстер,лотус ексиг ,цивик тайп-р, опц,и фокус рс,очевидно критерийте за автомобил са ти по високи.

повода е поредната машина на времето с която бассман пак ни върна към ауди 5000 от преди 25 години,и моя коментар,,поради който зециклихме ,е ли тт-спортен автомобил,демек има връзка ,колкото и малка да е laugh.gif :diver написа:.
rudolf написа:
безумие е тойота да повтарят грешка на автопроизводител от преди 25 години,и то в сегменти на модели за шир-потреба.(ако говорихме за модели кат ауди р8,тт,рс,-които са спортен сегмент,и тойота не произвежда--разбирам да не режат газта-свързано с някоя спортна техника на каране..)
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Пак говориш колото да не заспиш и съответно да кажеш нещо !rudolf написа:
бассмане ако знаеш че кат носиш презерватив,няма да ти окапе оная работа,,,не е ли по лесно да носиш презерватиш,вместо да гадаеш после от кво ти е окапала???
Аз доста коли съм карал да ти кажа и не се сещам нито една от тях , като и натисна спирачката и газта едновременно да и връща газта !
Всъщност това е единствения начин да тръгнеш на гюронтия с някакъв по-силен автоматик . По твоята логика всички са без презервативи . Както и да е ти си направил правилния избор и си взел "защитен" автомобил . Остави ги другите дето са се преебали да се оправят .
Излекували си сифилиса , като са убили 5 човека и са пребили 500 със само 300 000 автомобила . Сега Тойота ще си излекува нейния с 10 убити и 100 пребити с 8 000 000 автомобила. Аз не виждам ти за къде се пънеш ? И преди и сега Тойота са по-сигурни и здрави автомобили от , който и да е фаг с изключение на Порше !!!!!rudolf написа: фаг са си излекували сифилиса преди 25 години и са си оборудвани с презерватив срещу проблема. а тойота ребри кат младенец на обща баница.
В БГ ежегодишно умират хиляди хора по пътищата независимо дали са с презервативи ! Колко ли умират в САЩ а ?
Ами недей да си мислиш , че всички модели на фаг за защитени от "този" синдром защото не си ги карал всичките ! И въобще в света Тойота не са единствения производител , който не прилага подобно решение . Всъщност сигурно фаг са единствени !rudolf написа: демек, дали фаг са искали да оповестят или не, от какво се е получил проблема,,дали са знаели или не-това нито ти ,нито аз ще разберем,,,но симптомите са били същите и решението е универсално.и до днес моделите на фаг за защитени от този синдром...
Не не е безумие но ти няма как да го разбереш !rudolf написа: безумие е тойота да повтарят грешка на автопроизводител от преди 25 години,и то в сегменти на модели за шир-потреба.
Тука за пореден път отлетя на планета фаг и е време да кацаш вече !rudolf написа: (ако говорихме за модели кат ауди р8,тт,рс,-които са спортен сегмент,и тойота не произвежда--разбирам да не режат газта-свързано с някоя спортна техника на каране..)
С това ТТ направо изпотепа рибата ! По тази логика Ярис 1.5 TS е спортна кола . Как така забрави да споменеш за по-спортните модели на фаг , като Карера , Карера ГТ и тн направо не знам ,,,,,,,,,,,,
Аз викам , като продадат Ауди 1/10 от колите на Тойота тогава да търсиш сметка на Тойота .
Ами ако направиш една статистика ще видиш , че в повечето случай твоите коментари все до там водят ,,,,,,,,,,,,,,,,,rudolf написа: повода е поредната машина на времето с която бассман пак ни върна към ауди 5000 от преди 25 години,и моя коментар,,поради който зециклихме ,е ли тт-спортен автомобил,демек има връзка ,колкото и малка да е laugh.gif :
ОК bass- на фаг проблема преди 25 години е бил по сериозен при 300000 атомобил,,,на тойота сега е по малък,ма при 8000000,,,Bass_Man написа:Излекували си сифилиса , като са убили 5 човека и са пребили 500 със само 300 000 автомобила . Сега Тойота ще си излекува нейния с 10 убити и 100 пребити с 8 000 000 автомобила.,
от целия ти по горен пост -единственото ново,което каза е ,че си карал автоматик..--спортно.
не ми се тълкуват отделни цитати,които са извадени от контекста на разговора,да тълкуваме пак дали тт е спортно насочена кола,кво съм искал да кажа,и как съм го казал....вече съм съгласен с всичко което казваш biggrin.gif