AE86 4АГТ
-
jamie, ми аз през ден навестявам майстора и следя изкъсо какво точно прави - засега нямам други забележки, освен че работи бавно... не мога да го оставя ей така да ръчка, няма начин.
ама не можах да мина теста с ножицата за метал
майстора е като хронично недохранен, слабичък и болнав(от химикалите предполагам), но е фен, занимава се и с картинг. значи взе един лист от ламарините за кърпежа, хвана ръчната ножица за метал и с една ръка отряза с лекота голямо парче. връчи ми ножицата и листа и вика давай. и аз давам - напъвам яко , пуфтя, ама не! срезах го само до половината. а ръцете ми са доста здрави, стискам кантарче до 85-90 кила - повечето хора го стискат до 60-70. направо ма утрепа - ръцете му са като менгеме! после ми каза, че почти никой не минава този тест
просто ножицата е много стегната - за да реже добре - и е мъка да я движиш свободно, камо ли да режеш с нея
след този тест даже не му се бъркам много в работите, само кимам като гламав като ми обяснява какво е правил и какво ще прави. написах му и една рецепта с пиле, плодове и зеленчуци и смених протеина със сирене
ама не можах да мина теста с ножицата за метал

майстора е като хронично недохранен, слабичък и болнав(от химикалите предполагам), но е фен, занимава се и с картинг. значи взе един лист от ламарините за кърпежа, хвана ръчната ножица за метал и с една ръка отряза с лекота голямо парче. връчи ми ножицата и листа и вика давай. и аз давам - напъвам яко , пуфтя, ама не! срезах го само до половината. а ръцете ми са доста здрави, стискам кантарче до 85-90 кила - повечето хора го стискат до 60-70. направо ма утрепа - ръцете му са като менгеме! после ми каза, че почти никой не минава този тест

след този тест даже не му се бъркам много в работите, само кимам като гламав като ми обяснява какво е правил и какво ще прави. написах му и една рецепта с пиле, плодове и зеленчуци и смених протеина със сирене

status: за БАН
-
и пак грозданка да не му натежи на корема свинското 
да си кажа честно майсторът има вид на човек, дето не се стряска от разни грипчета... един вид куче с кокал не се плаши
пънки, ти явно си фен на народните угощения, при това от тежката артилерия
и аз им се кефя, ама един път обикалях тенджерата цели два часа докато приготвя винен кебап със крехко свинско и ориз по селски - голяма разправия е. стана екстра, ама бях премалял от глад докато чаках.
една темичка "захранване на майстори по юнашки народни рецепти" няма да е зле - аз примерно имам един куп тайни рецепти с гюведжето - досега никой не е познал, че е правено на микровълнова

да си кажа честно майсторът има вид на човек, дето не се стряска от разни грипчета... един вид куче с кокал не се плаши
пънки, ти явно си фен на народните угощения, при това от тежката артилерия

една темичка "захранване на майстори по юнашки народни рецепти" няма да е зле - аз примерно имам един куп тайни рецепти с гюведжето - досега никой не е познал, че е правено на микровълнова

status: за БАН
microwave sucks!maggkrabar написа:и пак грозданка да не му натежи на корема свинското
пънки, ти явно си фен на народните угощения, при това от тежката артилерияи аз им се кефя, ама един път обикалях тенджерата цели два часа докато приготвя винен кебап със крехко свинско и ориз по селски - голяма разправия е. стана екстра, ама бях премалял от глад докато чаках.

-
35mm sa SUPER! blagodarya ti!jamie написа:Опс !punkara написа:jamie, molyate zadeli mi 2br. pt puriyat produkt...mersi predvaritelno!
Колко дебели ?
Цялата "серия" е заявена - 40мм (пак CJ стартира в ролята на бета-тестер :-))). 4-те чифта отиват за анодиране (електрохимично оцветяване) - ще пусна снимки и след това.
Имам в процес на изрязване 35мм - такива мога ? За над 35мм ще трябва да пусна пак нова (и защо ли не, но става бавно - и мен ме дразни "скоростта" ама няма как).

mi kum 19 May, shtot na 20-ti sum na svatba, a na 24-ti baba mi ima rozden den, jubilei, pravi 80 godini, da e ziva i zdrava!jamie написа:Ок, 35-ки са пуснати 2 чифта (единия евентуално ще бъде подрязан на 30 - по заявка но несигурна). Тъкмо втория си е твой.punkara написа: 35mm sa SUPER! blagodarya ti!![]()
moje i da ne gi ocvetyavash, znaesh che za men teya neshta ne znachat pochti nishto!
ПП: Кога планираш в България - да пуснем "летния Тойота събор" ?

-