Здравейте,преди да купя музиката която съм избрал,реших да се посъветвам със вас.Имам около 500лв за всичко.Искам красив бас бокс(който все пак да свири прилично)Усилвател(ако може някой да ми обесни какъв ми трябва,защото нищо не разбирам

)и колони 4 във вратите.Бас бокса съм решил да е Alpine SBE-1243BR-199лв(защото е красив

)(250РМС)усилвателя(може би ще търся на старо,но не знам какъв)и тук възниква въпросът заради който пускам тази тема.Говорителите във вратите знам,че са 6.5 и 5.5 инча(долу във вратите).Фабричните говорители(долу във вратата)мисля че са 2 лентови(пищялки и средни).Въпросът е спрял съм се на Херц и дали да взема Hertz DSK 165-109лв които са отделни пищялки и средни+някакви филтри..?или Hertz DCX 165 които са 2лентови-62лв

.(тези говорители са за предна линия,задните ще са еквивалента на предните,но по-малки).Ако някой има наблюдения ще се радвам да ги сподели.Мерси.И един последен въпрос към kopeldaka-прочетох ти темата(поздравления страшната музика

)видях,че си сложил ДЛС при тях Дълбочина при монтаж е 52мм а при Херца е 62 това проблем ли е,защото в темата на колегата пише,че може да опре прозореца в магнита.Благодаря на всички които прочетоха