Ръчки за стъклата
- mitiracing
- Обратна връзка:
Ръчки за стъклата
Абе как се сваляат теа ръчки на джамовете че искам да си сваля корите на вратите на терсела ама не ми се напъва а и като гледам нямат зегерки отвътре,и друго какви са ъглите за регулиране на предницата защото по нашите сержизи нямат данни за US моделите пък ми се щеше да мина едно стендче.Пасеото дали не е със същото окачване и сходимост. 

TOYOTA TERCEL 1998g 1,5 16v 100ps 5E-FE AТМ Canada spec.
wow, два въпроса в едно, като даже и точки не си сложил между тях, упулих се до кат схвана къв е въпроса. та за ръчките на вратата, свалят се много лесно ако имаш подходящия instrument(които предполагам че ти нямаш). попрницип има една скоба която я държи, за да я извадиш, вземи един парцал(от не много дебел плат) и го сложи зад дръжката и почни да търкаш парцала на горе на долу до кат изкочи скобата(тя е U образна скоба), отвора на скобата сочи към стърчащото на ръчката
. само че кат излезе гледай да не фракне че после може да не я намериш.
за alingment-а, ако се сетя ще изпринтя данните за твойта кола.
. само че кат излезе гледай да не фракне че после може да не я намериш.
за alingment-а, ако се сетя ще изпринтя данните за твойта кола.
->
- mitiracing
- Обратна връзка:
- mitiracing
- Обратна връзка:
Благодаря много за отговора.Надявам се за в бъдеще да работим заедно. biggrin.gif
Ще отида да видя дали на наще може да им се ъпдеитва стенда да ми я качат на база тези данни които ми даде на стенд.Още един път .Thanks И това с дръжката свърши работа,иначе щяь да ги изпотроша. biggrin.gif

TOYOTA TERCEL 1998g 1,5 16v 100ps 5E-FE AТМ Canada spec.
- mitiracing
- Обратна връзка: