светва чек лампата на AIRBAG
светва чек лампата на AIRBAG
Здравейте Колеги,
днес сутринта след запалване на автомобилът(Е11) всичко си беше обичайно, но след като потеглих светна въпросната лампа.На първият червен светофар загасих- запалих, но в момента в който потегля светва.Моля за мнения и съвети, възможни причини, възможен ли е надежден ремонт или ......Благодаря предварително. Поздрави!
днес сутринта след запалване на автомобилът(Е11) всичко си беше обичайно, но след като потеглих светна въпросната лампа.На първият червен светофар загасих- запалих, но в момента в който потегля светва.Моля за мнения и съвети, възможни причини, възможен ли е надежден ремонт или ......Благодаря предварително. Поздрави!
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
Най-добре бегом в ТМ и не си прави експерименти, защото може да има много сериозни и неприятни последици. Преди това е препоръчително да не караш колата, защото може да се случи най-неприятното. Не те плаша, но не се знае в какъв момент може да се отвори възглавницата. Може да излезе и нещо дребно, но направи една диагностика.
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
-
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
laugh.gif laugh.gifdap написа:Днес бях в преставителството на Тойота, за съжаление се оказа скъсан спираловиден кабел който е на цена от 540лв. Май нямам късмет.
Отиди до електричар и ще го оправи за под 500лв

Тия Тойота са баси кретените laugh.gif 500лв кабел ... Трябва да е златен и да обикаля колата поне три пъти

Благодаря за съветите, но едвали ще могат да го запоят.Виждал съм го наживо, прилича на плосък конец за зъби(не знам дали е удачно сръвнението)тип лентов кабел, който е спираловидно навит и се намира в капсолована пластмасова кутийка, която се монтира на кормилния прът.Колегата с оригиналните части ми даде много добра цена и мисля при първа възможност да се възползвам от офертата му. Още веднъж благодаря за мненията. Поздрави с пожелание за успешен ден.