Здрасти на всички ! 31900 1.4 бенцин,перо на задна чистачка/смених/,верно и според мен казва Муф,но времената се менят и не мога да се оплача,а напротив кефя се ежедневно на това ,че си взех ауто на което не само да се кефя,а и да е нещо средно м/у възможности откъм цена /способности/визия/устойчивост/разход/комфорт/БЕЗпроблемност/удобство на пасажерите на задната седалка//голФ,пИжо,оПил/......абе я си налейте по едно ,за да има за кво да си говорима в следващите 40 години ....!?!?
Няма таквоз понятие НАЙ по по НАЙ от по ПО- най ! Въпреки,че съм немски възпитаник,с БГ потекло,нещо се ме тегли към изгряващото слънце,но пак съм тук ! що ли ? !
Единственото ми оплакване ,освен,че трябва от време на време да му наливам бенцин,е че не може да преплува през Ропотамо,да ловим риба в мътни води ! laugh.gif

п.п.Пропуснах да кажа,че съзнателно не си зех с другите еХтри,нямам тракшън и търъ пъръ и не щото нямам ,а щот ми е гот да го чуствам/пътя/ и пак не мога да се оплача,а кво оставаше и да съм с глезотийките ..../тракшъна и ъЕсПито са малко кат женорята/не визирамДес/се искат да те водят,та тъй де ... laugh.gif