inache sam si goliam fen na toyota
Corolla losha rabota
Corolla losha rabota
Zdr. (predvaritelno se izviniavam che ne pisha na bg, oshte nesam si instalnal phonetikata) ta bashta mi si kupi chisto nova corolla ot TM Auto 2004, 1.6 vvti tam s vsichkite mu vazmojni extri.Oshte po vreme na garnacia mu smeniha stabilizirashta shtanga, sled garanciata bialetki sega triabva da se smeni dva tampona + lager na glavinata, kolata e na 60 hil, pazi ia. V sashtoto vreme az karam celica t20 1996 god. Naloji mi se da hodia da mia gledat hodovata chast che potropva i se ustanovi niakakvi tamponi na stabilizirashtite shtangi, oba4e tia pi4chove biaha uchudeni kak oshte ne e pipano nishto po tazi kola i niama nishto za smiana a tia si e na baya godini i nad 180 hil., ta se pitam zashto taka svaliha kachestvoto
Последно промяна от cablio на 23 Фев 2010 17:25, променено общо 1 път.
Celica
- nov
- Автомобил: XA30 3ZR-FAE,B6304T4
- Благодарил/а: 66 пъти
- Получена благодарност: 60 пъти
Не са го свалили баце, сега се приготви за много храна че пътищата ни не са хубави(което е истина) или че бащъка не може да кара, не може да е от колата луд ли си.Аз имах Ауди Б4 преди да си взема Карините и за 3 години нищо по окачването не съм му пипнал а как е карано то си знае.Таааааааааа да обобщя не са свалили качеството пътищата са лоши или шоферА е нефелен 
-
penywise
- Получена благодарност: 1 път
Да. В никакъв случай не е проблема в Тойотата.nov написа:Не са го свалили баце, сега се приготви за много храна че пътищата ни не са хубави(което е истина) или че бащъка не може да кара, не може да е от колата луд ли си.Аз имах Ауди Б4 преди да си взема Карините и за 3 години нищо по окачването не съм му пипнал а как е карано то си знае.Таааааааааа да обобщя не са свалили качеството пътищата са лоши или шоферА е нефелен
Cablio ,за окачването на една кола , 60 000 km в София са равни на + 300 000 км в един нормален град в една нормална Европейска или ква да е държава .Няма такива павета , дупки , релси и т.н.
То затва колите нов внос които се внасят са с перфектно не пипано заводско окачване и издухани двиагатели на по + 300 000 км , само че там може и 300 000 км да минеш без да срещнеш и една дупка..
Няма кола дето да и издържи повече от 100 000 км окачването в София
То затва колите нов внос които се внасят са с перфектно не пипано заводско окачване и издухани двиагатели на по + 300 000 км , само че там може и 300 000 км да минеш без да срещнеш и една дупка..
Няма кола дето да и издържи повече от 100 000 км окачването в София
ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007
- Genuine Modest
- Обратна връзка:
Ама и двамата сте яко остроумни. Нали знаете, че сърказмът убива? biggrin.gifpenywise написа:Да. В никакъв случай не е проблема в Тойотата.nov написа:Не са го свалили баце, сега се приготви за много храна че пътищата ни не са хубави(което е истина) или че бащъка не може да кара, не може да е от колата луд ли си.Аз имах Ауди Б4 преди да си взема Карините и за 3 години нищо по окачването не съм му пипнал а как е карано то си знае.Таааааааааа да обобщя не са свалили качеството пътищата са лоши или шоферА е нефелен
@nov: И що си смени Аудито с Карините?
@penywise: Що не послушаш nov-ичкия и да си купиш едно Audi B4? Тъкмо ще ти влезне в бюджета laugh.gif
- nov
- Автомобил: XA30 3ZR-FAE,B6304T4
- Благодарил/а: 66 пъти
- Получена благодарност: 60 пъти
Е са ти отговарям остроумнико - защото тогава за Аудито ми дадоха цена колкото Карина и половина, а беше 93, сещай се.Според тебе нормално ли е на 60к.км да смени тези части?????????Че и някои още в гаранция???????????????Ако А4 беше наполовина здрава колкото Б4 пак щях да си взема Ауди, защо и по Карината нищо не съм барнал да сменям а вервай ми не подценявам поддръжката на една кола, сменям само масла и филтри и като навъртя километрите ремъци и пича който е автор на поста казва подобно нещо за Селиката си?Айде да видя следващия ти остроумен пост.Тойта за мен приключиха с качествените си коли до ерата на Карина и Корола е10 оттам нататъка се бълва яко на конвейр и зае**ха качеството.И ми било Корола 2004-та срам!!!!!!!!!!!!!Че то един голф 4 или 5 ще изкара с по-малко проблеми до тия километриGenuine Modest написа:Ама и двамата сте яко остроумни. Нали знаете, че сърказмът убива? biggrin.gifpenywise написа:Да. В никакъв случай не е проблема в Тойотата.nov написа:Не са го свалили баце, сега се приготви за много храна че пътищата ни не са хубави(което е истина) или че бащъка не може да кара, не може да е от колата луд ли си.Аз имах Ауди Б4 преди да си взема Карините и за 3 години нищо по окачването не съм му пипнал а как е карано то си знае.Таааааааааа да обобщя не са свалили качеството пътищата са лоши или шоферА е нефелен
@nov: И що си смени Аудито с Карините?
@penywise: Що не послушаш nov-ичкия и да си купиш едно Audi B4? Тъкмо ще ти влезне в бюджета laugh.gif
-
Uncle Dido
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
В интерес на истината Б4 е доволно здраво. Показателно е цената дето държи. Лично аз няма обяснение, защо един акорд 96-та струва 30-50% повече от Карина същата година. За съжаление тойота отдавна не прави коли както от 90-те години, което в пълна сила важи и за останалите производители. Така или инак ако имаше най-добрия производител с най-здравите коли на най-малко пари и с евтина потдръжка, останалите нямаше да ги има.nov написа:Е са ти отговарям остроумнико - защото тогава за Аудито ми дадоха цена колкото Карина и половина, а беше 93, сещай се.Според тебе нормално ли е на 60к.км да смени тези части?????????Че и някои още в гаранция???????????????Ако А4 беше наполовина здрава колкото Б4 пак щях да си взема Ауди, защо и по Карината нищо не съм барнал да сменям а вервай ми не подценявам поддръжката на една кола, сменям само масла и филтри и като навъртя километрите ремъци и пича който е автор на поста казва подобно нещо за Селиката си?Айде да видя следващия ти остроумен пост.Тойта за мен приключиха с качествените си коли до ерата на Карина и Корола е10 оттам нататъка се бълва яко на конвейр и зае**ха качеството.И ми било Корола 2004-та срам!!!!!!!!!!!!!Че то един голф 4 или 5 ще изкара с по-малко проблеми до тия километри

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.