КРУШКИ Н7
АВЕНСИСА
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Uncle Dido
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Мнение от zi_zi_top » 16 Фев 2010 23:59
Аз съм с Osram Nightbreaker! Препоръчвам ти ги!
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
zi_zi_top
-
Мнение от Selskio ergen » 17 Фев 2010 16:31
Аз съм си сложил PHILIPS Blue Vision 4000k и съм много доволен
TOYOTA Corolla CDE110/1CDFTV 2.0 D4D 90hp 2001 SOL
Selskio ergen
Мнение от miLen4o » 18 Фев 2010 08:52
И аз много се чудя какви да взема и още съм с обикновенни ,но гледах Osram All Season H4,Osram Nightbreaker или Osram Cool Blue.И май ще е Osram Nightbreaker ,но въпроса ми е има ли разлика ако фара е обикновен или с лупа.В смисъл то че има разлика има ,ама добре ли светят и при двата ,защото съм виждал на една мазда с лупа много добре светеше.zi_zi_top написа:Аз съм с Osram Nightbreaker! Препоръчвам ти ги!
A car without TURBO is like a man without BALLS!
miLen4o
АВЕНСИСА
Dobrin
dap
inditoyo
-
- Автомобил: служебен
- Благодарил/а: 353 пъти
- Получена благодарност: 93 пъти
Мнение от gena_bs » 20 Фев 2010 19:40
1.Philips Blue Vision 4000K +30% светлина - светят много добре, но в сухо време. На мокро все едно си с обикновени халогени, да не кажа още по-зле.
Единична цена 28лв. Комплект 2 основни и 2 габарита - 50лв.
Прекалено скъпи за това, което предлагат!
Едната ми изгоря на 9-я месец, другата на 13-я, при изминати 11000км почти постоянно включени къси светлини.
2.Osram Nightbreaker +90% - отлична видимост на пътя.
Съкратен живот - наполовина от стандартните крушки. Коректно е означено отзад на опаковката. Цена за комплект - около 28лв.
Има оплаквания за изгорели крушки на 3-4 месец. Уточнявам, че става въпрос за стари автомобили с вероятни проблеми във фаровете и инсталацията.
3.Osram All Season Plus +30%. Перфектна видимост в дъжд сняг и мъгла. Светят жълто, иначе самото стъкло е синкаво жълто.
Живот като на обикновена крушка. 22лв. комплекта.
От 4 месеца съм с такива на основните фарове и от два - на тези за мъгла. Смених ги, регулирах фаровете и сега пред колата е ден, без да ми святкат колегите насреща.
Уточнявам, че колата ми не е Toyota и е на почти 13 години.
4.Всеки сам си избира марката и модела на крушките, но горещо ви препоръчвам Osram или Narva. Само внимавайте с последните, че има доста ментета.
Ако не ме лъже паметта, на Bosch крушките се произвеждат от Osram. Аз също търсих Bosch, но не можах да намеря при нас магазин, където да ги има налични.
Единична цена 28лв. Комплект 2 основни и 2 габарита - 50лв.
Прекалено скъпи за това, което предлагат!
Едната ми изгоря на 9-я месец, другата на 13-я, при изминати 11000км почти постоянно включени къси светлини.
2.Osram Nightbreaker +90% - отлична видимост на пътя.
Съкратен живот - наполовина от стандартните крушки. Коректно е означено отзад на опаковката. Цена за комплект - около 28лв.
Има оплаквания за изгорели крушки на 3-4 месец. Уточнявам, че става въпрос за стари автомобили с вероятни проблеми във фаровете и инсталацията.
3.Osram All Season Plus +30%. Перфектна видимост в дъжд сняг и мъгла. Светят жълто, иначе самото стъкло е синкаво жълто.
Живот като на обикновена крушка. 22лв. комплекта.
От 4 месеца съм с такива на основните фарове и от два - на тези за мъгла. Смених ги, регулирах фаровете и сега пред колата е ден, без да ми святкат колегите насреща.
Уточнявам, че колата ми не е Toyota и е на почти 13 години.
4.Всеки сам си избира марката и модела на крушките, но горещо ви препоръчвам Osram или Narva. Само внимавайте с последните, че има доста ментета.
Ако не ме лъже паметта, на Bosch крушките се произвеждат от Osram. Аз също търсих Bosch, но не можах да намеря при нас магазин, където да ги има налични.
gena_bs
АВЕНСИСА
-
- Автомобил: служебен
- Благодарил/а: 353 пъти
- Получена благодарност: 93 пъти
Мнение от gena_bs » 21 Фев 2010 17:35
http://www.goldenpages.bg/bg/b/77D05977 ... 145E9525E4
http://tech-co.defartists.com/bg/index. ... modelid=51
http://www.autoplus.bg/bg/
Praktiker, но там няма комплекти с две крушки и са по-скъпи!
Понеже си от София, отиди направо в представителството на Osram и си харесай нещо и за габаритите. Нямам представа какъв тип са ти крушките.
http://tech-co.defartists.com/bg/index. ... modelid=51
http://www.autoplus.bg/bg/
Praktiker, но там няма комплекти с две крушки и са по-скъпи!
Понеже си от София, отиди направо в представителството на Osram и си харесай нещо и за габаритите. Нямам представа какъв тип са ти крушките.
gena_bs
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru