Говорители за авенсис 2004
-
Говорители за авенсис 2004
питанетомие за високоговорител които може да влезе на местото на стариа,но майстор ми каза 4е трябвало да баде оригинален ина4е при сваляне на прозореца щял да удря магнита на говорителя,та ако някои е сменял да предложи какво повазможност да взема,повредениат е преден десен.Мерси предварително 

Предните ти говорители са 16,5 см. Монтажът е следния- изрязва се стария говорител, запазва му се само шасито, където се хваща за вратата с 3 нита. Нитовете се разпробиват и на тяхно място се слагат болтове. Новия говорител се лепи на шасито на стария (оригиналния). Малко е сложно и не знам дали ще успееш да ме разбереш.
-
ако можеж да дадеш някоя схема цена няма да имаш biggrin.gif и защо трябва да исползвам старото шаси ?kopeldaka написа:Предните ти говорители са 16,5 см. Монтажът е следния- изрязва се стария говорител, запазва му се само шасито, където се хваща за вратата с 3 нита. Нитовете се разпробиват и на тяхно място се слагат болтове. Новия говорител се лепи на шасито на стария (оригиналния). Малко е сложно и не знам дали ще успееш да ме разбереш.
Снимки нямам в момента, защото не са ми на лаптопа, имам тема в тунинг.бг, ако искаш я разгледай, може да ти дойдат идеи. http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=66&t=68491Burning_Boy написа:ако можеж да дадеш някоя схема цена няма да имаш biggrin.gif и защо трябва да исползвам старото шаси ?kopeldaka написа:Предните ти говорители са 16,5 см. Монтажът е следния- изрязва се стария говорител, запазва му се само шасито, където се хваща за вратата с 3 нита. Нитовете се разпробиват и на тяхно място се слагат болтове. Новия говорител се лепи на шасито на стария (оригиналния). Малко е сложно и не знам дали ще успееш да ме разбереш.
-
-
Що ли ми се струва, че и двамата не четете какво ви се пише. Нямам снимки как точно се слага говорителя, за това ви посочих темата ми в тунинга, която отдавна не е ъпдейтвана и много от нещата липсват, но в 1-ва страница има снимки какво точно правим с говорителя за да използваме шасито на оригиналния. Бас Мане (Петър ако не ме лъже паметта) с тебе се познаваме от едно надсвирване преди бая време.Bass_Man написа:Аве ти мене ли ме прати да гледам в тунинг.бг ?
![]()
![]()
![]()
Няма смисъл от такива неща просто човека да си сложи едни нормални говорителчета .
-
ами аз и двата искам да сменя,апак от морга купа и след 1 месец го последжа са6тата у4астivossss написа:Може би не е лош вариант от някой авенсис на части да си вземеш същия говорител и пак да ти го занитят... Ако ще слагаш различен може би е добра идея да смениш и другия от другата страна за да са еднакви...Най-вероятно има решение при които магнита на новия говорител да не опира в прозореца. Зависи от говорителя.