РАЗМЕР
РАЗМЕР
Привет на всички. Нощес ми пернали двете предни чистачки и немога да се сетя за размера им. Става въпрос за авенсис 1998г. Във форума има даден р-р 60 за шофьора и 40 за пасажера но за Авенсис 2008г. По спомени като че ли за моя Авенсис размерите бяха други. Та ако някой се сеща за рамерите ще му бъда благодарен да сподели.
отиваш там от където ще ги купуваш и мериш на място, например на бензиностанцията. 
П.С> или с ролетка

П.С> или с ролетка

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 336 пъти
- Получена благодарност: 366 пъти
Предполагам, че и във В.Търново имат каталози по магазините за авточасти...
Последния път като вземах чистачки за Авенсиса от Бош провериха в каталога размера и ми предложиха точния комплект (къса/дълга)...
Последния път като вземах чистачки за Авенсиса от Бош провериха в каталога размера и ми предложиха точния комплект (къса/дълга)...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- martod
Re: РАЗМЕР
[quote="ribasom" Става въпрос за авенсис 1998г. [/quote]21" ти е шофьорската, 18" ти е пасажерската... 

СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....