Идея за Събор 2011
- Georgimitrovich
Идея за Събор 2011
Колеги искам да обсъдим една идея за събор тази година. Идеята ми е тази година да се съберем някаде, а не да наемаме писта ато последните две година. Предложението ми е е нещо от сорта на Хисаря. Близко е до поста Дракон, така че ако някои искат да карат ще подберем ден в който да има свободно каране. Така ще могат да доидат и хора на които не им се виси цял ден прави на пистата, а им се занимава с други работи.
Поздрави!
Поздрави!
Последно промяна от Georgimitrovich на 05 Юли 2010 08:00, променено общо 1 път.
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
- Georgimitrovich
и това е идея, бих я подкрепил, разбира се щом ще има и свободно каране. иначе и миналата година беше добре, но не се събрахме като хората. за сега има време до тогава, подкрепям идеята, но ако нямаме нужда и време да оползотворим хотела и екстрите му, има ли смисъл да ходим там?
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

Наистина идеята от миналата година беше много добра (първи ден - писта , втори ден - изтрезняване
) , но нещата май не станаха както бяха планувани . За мен е без значение важното е да се съберем . Само да спомена за един минус на предложението " хотелче - свободно каране " какво е възможно да се получи . Според мен има вероятност по този начин да се пръснем още повече защото едни ще релаксират в хотела (отишли само заради почивката) други ще пият цял ден на басейна и трети ще изчезнат да карат на пистата . Моето мнение с което не сте длъжни да се съобразявате е , че плановете от миналата година са по-добри. Ще пробвам и да се обосновя . Смятам , че тези които миналата година отидоха по рано и зацапаха свещи така , че на другиа ден да не могат да станат , тази година няма да го повторят . Като хубавото на този план е , че вечерта след пистата ще има една доста солидна тема за разговор която ще може да продължи и до сутринта а на другия ден няма да има писта и наистина ще е ден за релакс в който всички ще мрънкаме " как можах да се напия толква много " .

+1 ПодкрепямLiakaDJ написа:Наистина идеята от миналата година беше много добра (първи ден - писта , втори ден - изтрезняване) , но нещата май не станаха както бяха планувани . За мен е без значение важното е да се съберем . Само да спомена за един минус на предложението " хотелче - свободно каране " какво е възможно да се получи . Според мен има вероятност по този начин да се пръснем още повече защото едни ще релаксират в хотела (отишли само заради почивката) други ще пият цял ден на басейна и трети ще изчезнат да карат на пистата . Моето мнение с което не сте длъжни да се съобразявате е , че плановете от миналата година са по-добри. Ще пробвам и да се обосновя . Смятам , че тези които миналата година отидоха по рано и зацапаха свещи така , че на другиа ден да не могат да станат , тази година няма да го повторят . Като хубавото на този план е , че вечерта след пистата ще има една доста солидна тема за разговор която ще може да продължи и до сутринта а на другия ден няма да има писта и наистина ще е ден за релакс в който всички ще мрънкаме " как можах да се напия толква много " .
Но нека се съобразим и с ОРГАНИЗАТОРИТЕ все пак те си преценяват какво и е по възможностите.Нали 2 години беше на Калояново,явно има нещо щом се търси друг вариант.
A car without TURBO is like a man without BALLS!
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
е тя пистата да не е вита баница,че кат я извъртим преди теб,да свърши:)...има време и колите да строшим,и бензина да свърши,,и сухата храна от вкъщи да ометем:)Nedkow написа:За вас, които сте на 2 часа път е лесно ама ние на над 5 трябва да тръгнем 4-5 сутринта и пак няма да караме.andrian999999 написа:хотела ми харесва само ,че сутринта писта и след това настаняване в хотела
Който иска един ден напред настаняване и един ден след писта е най добре
най много да нямаш време да загрееш на пистата и после да ти се смеем че си бавен laugh.gif
rudolf написа:е тя пистата да не е вита баница,че кат я извъртим преди теб,да свърши:)...има време и колите да строшим,и бензина да свърши,,и сухата храна от вкъщи да ометем:)Nedkow написа:За вас, които сте на 2 часа път е лесно ама ние на над 5 трябва да тръгнем 4-5 сутринта и пак няма да караме.andrian999999 написа:хотела ми харесва само ,че сутринта писта и след това настаняване в хотела
Който иска един ден напред настаняване и един ден след писта е най добре
най много да нямаш време да загрееш на пистата и после да ти се смеем че си бавен laugh.gif
Аз имам да минавам проходи села и е много изнервещо
а не магистрала

Колега и ние ги минаваме тези неща + разбитите пътища . Разликата е ,че ти си със Supra и може би за теб е още по изнервящо да карш с 40/60/80 км/час . Но понякога трябва де се правият и жертви .Nedkow написа:Аз имам да минавам проходи села и е много изнервещо
а не магистрала
С нетърпение чакам събора. Така ,че ще се видим там . По между другото ако искате да се разнесат флаери / листовки в Плевен качете или пратете някакъв шаблон да разпечатам . Ако все още няма, мога да се пробвам да съченя нещо и после ще го кача в тази тема да си кажете мнението . Идеята ми е в цялата страна да са еднакви листовките и да има по-голяма гластност .