Стар стикер
в пунктовете за ГТП имат такава малка "шпатула", с която става много лесно и с едно движение. ама си мисля че и ти с ръка можеш да го махнеш със същия резултат 

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

Re: Стар стикер
Вземаш една салфетка, мокриш я с най-обикновенна вода, слагаш на стикера за 10 минути и после сам си пада.Vesko написа:Каде да отида за да ми махнат барзо и качествено старият стикер за ГО?
П.П. Сваляйите ги, че родната милиция е почнала да пише актове за несвалени стари стикери/минетки и подобни...

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Жалко че си чак във Варна. Щото дали ще отида до магазина или пункт за ГТП.... все е загуба на време...desSs написа:Веско, преди 2-3 месеца питах в говорилнята, имаше доста съвети. но в крайна сметка си купих от магазин за лакове и бои една стъргалка за боя /отпред е много остро ножче/, и я свалих за секунди, без остатък
ПП: Пробвах на ръка и ако беше станало нямаше да питам тук:)
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Десс, дай ножчето за малко, че и аз почнах да свалям винетката като първия човек и нищо не стана (миналата година се бях подготвил с топла вода и препарат за стъкло и нямаше проблем, ама тая я почнах мързелешката)...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Re: Стар стикер
В OMV продават някакви ножчета за махане на стикери, струва 4 лв.Vesko написа:Каде да отида за да ми махнат барзо и качествено старият стикер за ГО?
Toyota Corolla E12 1.4 VVT-i 2006
Suzuki Samurai SJ413 1.3i 2000
Suzuki Samurai SJ413 1.3i 2000
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Nedkov, едина стара Словенска винетка близо 1г я миха по автомивките. Бях я започнал с нокти и останаха много следи по стъклото. Но нито една автомивка не я "изми"Nedkow написа:Най удобно е на автомивка показваш излишните и те ги свалят, но следи внимателно, защото имам приятели, които останаха и без валидни biggrin.gif .
И наче с макетно ножче изкарано до края също става