Няколко въпроса, карам Аурис 1.4 Д4Д.
1. Чуват се скърцания, някои от таблото, някои от уплътненията на прозорците, особено сега в студа и през павиран път. Някога ги нямаше тези звуци, ясно че е от равните ни пътища. Подлежи ли на гаранционно обслужване, или трябва просто да слушам силна музика ?
2. Отвън, под страничните прагове има по една пластмасова лайсна, като има луфт между нея и праговете, при зимния сезон се напълва с вода, в последствие замръзва, леда разширява луфта и е разхлабил лайсните. Подлежи ли на гаранционно обслужване.
3. На 13300 километра съм, от около 12000 ми свети "soon oil maintanace", да отивам ли сега или не е спешно преди 15 000 км.
4. Препоръчайте ми качествена вода за чистачки, че ме ловят вече нервите като карам с замазани стъкла,особено нощем. Почти съм сигурен че е от течността, няма как 3 чистачки да се повредят едновременно, след като си купих 4 литра вода за 12 лева от няк'во ОМВ.
5. Интересуваме, при пребоядисване на няколко детайла (по каско) дали след това ще ми лакират цялата кола, защото по боята са няколко забележки на няколко детайла, но лаковото отвсякъде е наранено.
Няколко въпроса
3. бягай да го сменяш, за да ти е по-спокойно, че няма да ти дойде някъде на път.
4. Най-ефтината в МЕТРО не размазва и не ми е замръзвала на -15
4. Най-ефтината в МЕТРО не размазва и не ми е замръзвала на -15
VERSO FORTE D4D 2.2
www.red-vertex.com
www.red-vertex.com
1. Провери си договора и направо пробвай
2. Провери си договора и направо пробвай
3. Честа смяна на масло вреди само на портфейла.
Сам можеш да си прецениш, но ако имаш навика да изкарваш душичката на количката - според мен, го сменяй малко по-рано.
5. По принцип застрахователите гледат да минат най-тънко, т.е. ще ти пребоядисат само повредените детайли, описани при завеждането на щетата. Ако успееш да ти приемат и "нарушено лаково покритие"... т.е. пробвай! ;)
2. Провери си договора и направо пробвай
3. Честа смяна на масло вреди само на портфейла.

5. По принцип застрахователите гледат да минат най-тънко, т.е. ще ти пребоядисат само повредените детайли, описани при завеждането на щетата. Ако успееш да ти приемат и "нарушено лаково покритие"... т.е. пробвай! ;)
1984 Тойота Корола 4AGE 20v
2007 Субару Импреза STi

2007 Субару Импреза STi