Здравейте,
Имам следния проблем с TOYOTA COROLLA EE111 (1999).
Изведнъж започна да се чува виещ шум от към таблото (усилващ се с увеличаване на скороста и намаляващ при спиране) и стрелката на километража вибрира и показва доста несъответстващи данни (пример - караш с 60 км/ч, а показва 120 км/ч). Това ме кара да мисля, че проблема е някъде от скоростомера. Незнам подробности дали е на импулси или е с жило.
Ще помоля специалистите, както и всеки, който може да помогне с информация по проблема да пише!
Благодаря предварително!
Виещ шум от таблото на COROLLA EE111 1999
Благодаря на всички отзовали се!
В крайна сметка приех предложението на един приятел, да я вкараме в отопляемия му гараж. По неговите думи щяла след 4-5 часа да е готова.
Е, надявам се да не се смеете много, но на сутринта нямаше шум от километража и показва всичко както си е.
Малко като виц за руски коли е, но е факт. Наистина при нас в деня на повредата показваше -12.
Сега, в опровержение на лошите мисли, които породих искам да похваля японските коли и по-специално Toyota, карал съм много марки, на нея попаднах по случайност - перфектна е, само този малък гаф.
Пожелавам на всички здраве и по-малко проблеми с автомобилите
В крайна сметка приех предложението на един приятел, да я вкараме в отопляемия му гараж. По неговите думи щяла след 4-5 часа да е готова.
Е, надявам се да не се смеете много, но на сутринта нямаше шум от километража и показва всичко както си е.
Малко като виц за руски коли е, но е факт. Наистина при нас в деня на повредата показваше -12.
Сега, в опровержение на лошите мисли, които породих искам да похваля японските коли и по-специално Toyota, карал съм много марки, на нея попаднах по случайност - перфектна е, само този малък гаф.
Пожелавам на всички здраве и по-малко проблеми с автомобилите