Франкенщайн Celica/Avensis
Aide stiga ste se qli s momcheto de! Prawo e.Troshko написа:DaRookie написа:Ми виж ся, аз ти отговарям нормално, ти се дървиш при това не си и особено информативен. Колата е бензинова с по-модерен двигател ако не си вдянал още. Ламбда сто иляди говори нещо на хората които са следвали машиностроене, тия дето са следвали бухане на шарнири разбират каквото си искат. Не ми е 18 000 литра колата щото в централна европа един галон бензин не е 1.5 долара а 8. Ако толкова ви струваше бензина там, всички щяхте да карате V8-ци ама друг път. Няма какво да се заяждаме тука, явно не можеш да допринесеш особено по темата и явно не чуваш много какво пеят славейчетата... така че... прави си изводите... беше ми приятно но почва да омръзва и ще стане грубо.
Май май пикаеш срещу вятъра
Eto za lorda i moskwichite pozna:))))
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gifEl Camino написа:Troshko написа:DaRookie написа:Ми виж ся, аз ти отговарям нормално, ти се дървиш при това не си и особено информативен. Колата е бензинова с по-модерен двигател ако не си вдянал още. Ламбда сто иляди говори нещо на хората които са следвали машиностроене, тия дето са следвали бухане на шарнири разбират каквото си искат. Не ми е 18 000 литра колата щото в централна европа един галон бензин не е 1.5 долара а 8. Ако толкова ви струваше бензина там, всички щяхте да карате V8-ци ама друг път. Няма какво да се заяждаме тука, явно не можеш да допринесеш особено по темата и явно не чуваш много какво пеят славейчетата... така че... прави си изводите... беше ми приятно но почва да омръзва и ще стане грубо.
Май май пикаеш срещу вятъра
Aide stiga ste se qli s momcheto de! Prawo e.
Eto za lorda i moskwichite pozna:))))
Добре ,че го защити ин аче щеше да лети при франкенщайн

Държа да отбележа че поведението ми е чисто дефензивно, но да се бъзикат с мен и да си мълча няма да я бъде, всеки си има самоуважението все пак(особено когато някой се опитва да те бъзика с несвързани и безсмислени работи). Не съм влязъл в тоя форум да си пишем простотий с някви овчари. Имах много или малко логичен въпрос с някакъв резон в него и работата отиде към "аз тука имам туин турбо и вии всички други биете камшика на магарето". Тва същото мога да го чуя и в ДАП6 при рейсаджиите. Ми и нашите войници бяха изравнили 1/3 от близкия изток със земята и аз щях да карам някъв монстър. И така и не получих отговора който исках щото компетентните хора гледат двама чобанина дет са джавкат. Кажете каква ми е вината?
Последно промяна от DaRookie на 22 Яну 2010 23:37, променено общо 1 път.
Toyotka Avensis, моторчето е 1AZ-FSE 150 коня, едно магаре 200 нютонметра и директно впръскване. Въртиме и валчето и превключваме колекторите.
Ti ne si winowen ... biggrin.gifDaRookie написа:Държа да отбележа че поведението ми е чисто дефензивно, но да се бъзикат с мен и да си мълча няма да я бъде, всеки си има самоуважението все пак(особено когато някой се опитва да те бъзика с несвързани и безсмислени работи). Не съм влязъл в тоя форум да си пишем простотий с някви овчари. Имах много или малко логичен въпрос с някакъв резон в него и работата отиде към "аз тука имам туин турбо и вии всички други биете камшика на магарето". Тва същото мога да го чуя и в ДАП6 при рейсаджиите. Кажете каква ми е вината?
Бате от софия ли си да те черпя бира ,Много кефишDaRookie написа:Държа да отбележа че поведението ми е чисто дефензивно, но да се бъзикат с мен и да си мълча няма да я бъде, всеки си има самоуважението все пак(особено когато някой се опитва да те бъзика с несвързани и безсмислени работи). Не съм влязъл в тоя форум да си пишем простотий с някви овчари. Имах много или малко логичен въпрос с някакъв резон в него и работата отиде към "аз тука имам туин турбо и вии всички други биете камшика на магарето". Тва същото мога да го чуя и в ДАП6 при рейсаджиите. Ми и нашите войници бяха изравнили 1/3 от близкия изток със земята и аз щях да карам някъв монстър. И така и не получих отговора който исках щото компетентните хора гледат двама чобанина дет са джавкат. Кажете каква ми е вината?

На 2300 км. от софия съм, но мерси за поканата и отсега заплашвам че мога да се възползвам от нея. Файдата от цялата ползва обаче е, че след 2 страници излияния съм пак там където бях в началото. Да живее интернета, платформата за неограничена информация и още нещо.
Toyotka Avensis, моторчето е 1AZ-FSE 150 коня, едно магаре 200 нютонметра и директно впръскване. Въртиме и валчето и превключваме колекторите.
Какво да ти кажа няма не възможни неща .DaRookie написа:На 2300 км. от софия съм, но мерси за поканата и отсега заплашвам че мога да се възползвам от нея. Файдата от цялата ползва обаче е, че след 2 страници излияния съм пак там където бях в началото. Да живее интернета, платформата за неограничена информация и още нещо.

Чичо дидо (Fido_dido),сложиха скорости ,кардан и заден диф от ГТ4 на мазда 323 1.8 Т
Абсолютно всичко е възможно, въпроса е колко време и усилия ще отнеме. Аз имам възможност да ползвам подемник и имам един багажник ключове и гедорета. Ако става с развий едното и завий другото става, ако не ще напиша едно писмо на дядо коледа и ще лягам да спя, за съжаление това е ситуацията.
Celica с шпер не са ли само ония с двигателите на Yamaha? Ако да - съмнявам се да има нещо общо с 1AZ фамилиите.
Иначе си мисля, че те бъзикат щото си тръгнал параход за возене да ръчкаш по завои, та и да се вкарваш във филми шпер да слагаш.
И аз имам една подобна по размер, мощност и въртящ момент кола, но никога няма да ми хрумне да и сменям диференциала ... вози удобно и не се разваля (mission accomplished)
Иначе си мисля, че те бъзикат щото си тръгнал параход за возене да ръчкаш по завои, та и да се вкарваш във филми шпер да слагаш.
И аз имам една подобна по размер, мощност и въртящ момент кола, но никога няма да ми хрумне да и сменям диференциала ... вози удобно и не се разваля (mission accomplished)

Ся че няма да ходя на париж-дакар е ясно. Мойта е хечбек и със завоите криво ляво се получава и ако може да се сложи що пък да не. Най-малкото ще е единствения авенсис със шпер. Не се изживявам като новия Джиджи Гали или нещо такова ама би било интересен проект. Ся колко повече ще върви и как и защо e друг въпрос, определено ще е по-добре. Не смятам че тука някой ще каже че ако се сложи шпер (то става въпрос за лимитед слип диференциал, и той даже си е с малко проценти) ще се влоши поведението на колата. Та така.
Що не се средоточиш да е направиш на задноDaRookie написа:Ся че няма да ходя на париж-дакар е ясно. Мойта е хечбек и със завоите криво ляво се получава и ако може да се сложи що пък да не. Най-малкото ще е единствения авенсис със шпер. Не се изживявам като новия Джиджи Гали или нещо такова ама би било интересен проект. Ся колко повече ще върви и как и защо e друг въпрос, определено ще е по-добре. Не смятам че тука някой ще каже че ако се сложи шпер (то става въпрос за лимитед слип диференциал, и той даже си е с малко проценти) ще се влоши поведението на колата. Та така.

Нема се учудя да е по-лесно постижимо и при всички положения по-смислено.. Авенсис дрифтарка.. мания....Troshko написа:Що не се средоточиш да е направиш на задноDaRookie написа:Ся че няма да ходя на париж-дакар е ясно. Мойта е хечбек и със завоите криво ляво се получава и ако може да се сложи що пък да не. Най-малкото ще е единствения авенсис със шпер. Не се изживявам като новия Джиджи Гали или нещо такова ама би било интересен проект. Ся колко повече ще върви и как и защо e друг въпрос, определено ще е по-добре. Не смятам че тука някой ще каже че ако се сложи шпер (то става въпрос за лимитед слип диференциал, и той даже си е с малко проценти) ще се влоши поведението на колата. Та така.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Дам и аз това имам предвидdiver написа:Нема се учудя да е по-лесно постижимо и при всички положения по-смислено.. Авенсис дрифтарка.. мания....Troshko написа:Що не се средоточиш да е направиш на задноDaRookie написа:Ся че няма да ходя на париж-дакар е ясно. Мойта е хечбек и със завоите криво ляво се получава и ако може да се сложи що пък да не. Най-малкото ще е единствения авенсис със шпер. Не се изживявам като новия Джиджи Гали или нещо такова ама би било интересен проект. Ся колко повече ще върви и как и защо e друг въпрос, определено ще е по-добре. Не смятам че тука някой ще каже че ако се сложи шпер (то става въпрос за лимитед слип диференциал, и той даже си е с малко проценти) ще се влоши поведението на колата. Та така.