Kakvo predsatljava tova u/vo
- mitiracing
- Обратна връзка:
Kakvo predsatljava tova u/vo
Мнение от mitiracing » 08 Мар 2006 17:00

- Прикачени файлове
-
- Actron CP9150.jpg (31.38 KiB) Преглеждано 4646 пъти
mitiracing
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Re: Kakvo predsatljava tova u/vo
Мнение от Japanese_fever » 08 Мар 2006 17:57
Ne znam dali tozi ured zamerva ne6to drugo osven rabotata na O2, no ako e samo za tova nqma smisul, za6toto sum 4el, 4e moje6 da si proveri6 da li O2 senzora raboti normalno samo s obiknoven volt meter.
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Japanese_fever
- PAKETA_1
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 4 пъти
Мнение от PAKETA_1 » 08 Мар 2006 18:47
Това е джаджа която чете грешките от компютъра...нали EFI системите се самодиагностицират...като ти светне "check engine" слагаш джаджата и тя ти казва защо е светнала лампата...или ти дава само error codе
PAKETA_1
- mitiracing
- Обратна връзка:
Мнение от mitiracing » 08 Мар 2006 19:12
mitiracing
Мнение от ALTEZZA » 08 Мар 2006 19:45
колкото до О2 сенсорите, работния им режим мисля че трябва да е между .1V и .7V, като този преди катализатора се мени напрекъснато, пак този след катализатора би трябаво да е почти през цялото време към .7V, но едва ли бих тръгнал да ги меря с волтметер, скенера си изкарва графика за тази работа.
ALTEZZA
Мнение от ALTEZZA » 08 Мар 2006 20:04
a eto i kak se proveriavat O2 sensori sas skenera na Toyota:Actron CP9145 Super AutoScanner
To verify that your vehicle is covered by this application go to actron.com. - A Bold Step Forward in DIY Diagnostics! The Super AutoScanner allows the user to easily retrieve and read OBD II trouble codes and live vehicle data for a faster diagnosis. This sophisticated yet extremely user-friendly tool can be used on OBD II compliant cars and light trucks (foreign and domestic) sold in the U.S. from 1996 to the present. Optional cables add coverage for 1984-1995 GM 1984-1995 Ford and 1989-1995 Chrysler applications. Features and Functions: - Read and erase generic OBD II trouble codes (including pending codes) - Read and erase GM/Ford/Chrysler OBD II codes (including pending codes) - View live engine data parameters (PIDs) - View Freeze Frame data - Display status of OBD II I/M Monitors - Menu-driven with built-in help screens - Ruggedly built for both shop and road test use - Includes OBD II adapter and 8 ft. extension cable - Code definitions are stored in the tool - Flash updateable via CD-ROM - Made in U.S.A. - OBD I and OBD II software built in: no additional cartridges to buy - Expandable to cover OBD I vehicles with optional cables - Internal 9 volt battery stores latest test results for later review

ALTEZZA
- mitiracing
- Обратна връзка:
Мнение от mitiracing » 08 Мар 2006 23:22

mitiracing
Мнение от ALTEZZA » 08 Мар 2006 23:32

другия вариант е да отрежеш жицата на B1S2 сигнала и да свържеш симулатор които да генерира сигнал дет компютъра да си мисли че има катализатор, аз бях така за около година и нямах никви проблеми
ALTEZZA
- mitiracing
- Обратна връзка:
Мнение от mitiracing » 08 Мар 2006 23:46

mitiracing
- Japanese_fever
Мнение от Japanese_fever » 09 Мар 2006 07:21
Dneska minah emission testa!PAKETA_1 написа:Джапаниз - признал съм те за естет и ценител на красивото с вкус за цветове, форми и т.н. обаче от джаджи нищо не разбираш...
Това е джаджа която чете грешките от компютъра...нали EFI системите се самодиагностицират...като ти светне "check engine" слагаш джаджата и тя ти казва защо е светнала лампата...или ти дава само error codе

JAPAN RULZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Japanese_fever
Мнение от ALTEZZA » 09 Мар 2006 09:22
не го знам симулатора от вътре какво точно представлява, на мен ми дойде с headerите. те симулаторите са попринцип универсални, не се правят са съответен модел, все пак си е един прост генератор на импулси.mitiracing написа:am xubuu de gledam njakvi u4eni garnenca si slojil tasozi simulator na kakav princip deistva i kak moga da si go napravja v doma6ni uslovija dokolkoto znam se prodavat ama da ne zabravjame 4e tuka e BG vse pak pak i za tozi model na dali 6te namerja njakade
ALTEZZA
ALTEZZA
- mitiracing
- Обратна връзка:
Мнение от mitiracing » 09 Мар 2006 09:46

mitiracing
- Japanese_fever
Мнение от Japanese_fever » 10 Мар 2006 01:02
WOWALTEZZA написа:да ти имам и проблемите. аз миналия месец минах emission теста без да имам катализатори на колата

Ama tvojta ne e na 115K, nali?

Japanese_fever
Обратно към “Общи технически въпроси”
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru