дайте сега да видим колко ви е разхода ;)
-
- Получена благодарност: 1 път
Колежке, замислете се по въпроса дали да не замените возенето със собствения ви автомобил с таксиметров превоз. Ще ви излезе по-евтино biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifIvche написа:Айде и аз да се вклюача с една груба статисктика от тая вечер: 70 лв за две кръгчета около НКД, пътя от ЕКО (бул. България) до ОМВ Бояна и ОМВ Бояна-Надежда. biggrin.gif
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
А къде отива кефа от разхода на "Субарото" - 70лв за трийсетина км.?scorpion написа:Колежке, замислете се по въпроса дали да не замените возенето със собствения ви автомобил с таксиметров превоз. Ще ви излезе по-евтино biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifIvche написа:Айде и аз да се вклюача с една груба статисктика от тая вечер: 70 лв за две кръгчета около НКД, пътя от ЕКО (бул. България) до ОМВ Бояна и ОМВ Бояна-Надежда. biggrin.gif

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
кефа цена нямаscorpion написа:Колежке, замислете се по въпроса дали да не замените возенето със собствения ви автомобил с таксиметров превоз. Ще ви излезе по-евтино biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifIvche написа:Айде и аз да се вклюача с една груба статисктика от тая вечер: 70 лв за две кръгчета около НКД, пътя от ЕКО (бул. България) до ОМВ Бояна и ОМВ Бояна-Надежда. biggrin.gif

- Plamen Georgiev