Въпроси за королла

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
h0p

Въпроси за королла

Мнение от h0p » 14 Яну 2010 19:35

От скоро съм собственик на королла 2003 2,0 д4д хечбек 3 врати. И тъй като е втора употвеба имам някои запитжания:
Възможно ли е когато единия халоген е ударен и счупен другия да не работи. Единия ми е здрав другия съответно не, но като ги включа здравия не работи. Дясното стъкло трябва ли да се спуска до доло при отваряне или не. Королата е с 2 врати хечбек и дясното стъкло се отваря около 80% само.
И последно найстина ли е толкова скъпа подръжката и ремонта на королла. В един магазин за авто части ме наплашиха, че за двигателя който съм избрал 2.0 д4д ще ми одерат кожата ако недай си боце нещо замине :( :( ;(

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 14 Яну 2010 20:05

1. За халогените - вероятно ти е изгорял предпазителя от късо съединение на ударения фар.
2. Стъклото трябва да слиза до крайно долно положение. Има вероятност да са прескочили зъбци и да не е зацепен правилно механизма. На моята се беше случило това и след 5 съвета от "майстори" да сменям машинката в ТМ Ауто за 40 минути ми го ремонтираха без нова машинка и сега си работи на "6".
3. Поддръжката и ремонта не са евтини, но и ДВГ не се чупи често ... :thumbsup:
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

h0p

Мнение от h0p » 14 Яну 2010 21:58

Мерси за отговора пак :)

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 14 Яну 2010 22:02

:thumbsup: Пак заповядай!
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

Публикувай отговор