Какъв Джип за лов - втора ръка да си взема
Какъв Джип за лов - втора ръка да си взема
Тъстът ме помоли да му намеря джип за лов . Нещо 1995-2000 .
Интересно ми е да се допитам до тези които карат Toyota diesel , какво биха казали те ? Каде им са болките и силните страни ?
Гледам и цените им са прилични. Нещо и за около 5000 мож
е и да се намери
Интересно ми е да се допитам до тези които карат Toyota diesel , какво биха казали те ? Каде им са болките и силните страни ?
е и да се намери
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
- Me4oKyX
- Обратна връзка:
ОПРЕДЕЛНО вярно!!Japanese_fever написа:+1 za 4RUNNER!

Като млад шофьор мога да кажа, че изпитвам огромно удоволствие да карам от време на време тази машина и като чуеш ръмженето на V6 нацапваш гащите. Доста мощен и ако не внимаваш с педала върти дори 31 инчовите гуми laugh.gif . Спокойно може да се кара в сняг без двойно, а когато се види зора - 4х4 или бавните. Има и газова за спокойно препускане из планината без да ти олеква джоба със всяка минута.
Огромен багажник, задна седалка за трима не толкова едри, предните са много удобни, за разлика от другите два джипа които съм карал.
Стана малко реклама, малко впечатления от Рънъра, но

Огромен багажник, задна седалка за трима не толкова едри, предните са много удобни, за разлика от другите два джипа които съм карал.
Стана малко реклама, малко впечатления от Рънъра, но

Само дето човека питаше за дизел, ма кой ти гледа в тая суматоха....
За лов некое дърто ТЛК 70 2.4Д (читавите държат цена къде 7к) или самурайка. 4Рънера кефи, но за в гората не е решение. Иде дълъг за маневриране между дърветата и тежък за бутане/теглене... Дългото междуосие и високото тегло което на магистралата и за в града е +, в гората често води до близката фадрома/трактор...
За лов некое дърто ТЛК 70 2.4Д (читавите държат цена къде 7к) или самурайка. 4Рънера кефи, но за в гората не е решение. Иде дълъг за маневриране между дърветата и тежък за бутане/теглене... Дългото междуосие и високото тегло което на магистралата и за в града е +, в гората често води до близката фадрома/трактор...

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
-
- Почетен Администратор
Re: Какъв Джип за лов - втора ръка да си взема
Вземи му един Suzuki Samurai, за лов е иделно джипче.katzo написа:Тъстът ме помоли да му намеря джип за лов . Нещо 1995-2000 .
е и да се намери
Toyota Corolla E12 1.4 VVT-i 2006
Suzuki Samurai SJ413 1.3i 2000
Suzuki Samurai SJ413 1.3i 2000
-
diver написа:Само дето човека питаше за дизел, ма кой ти гледа в тая суматоха....

КЕФ ЦЕНА НЯМА
1.Тoyota Glanza V Turbo-290ps-RHD
2.Toyota Previa-156ps-LHD
3.Toyota Corolla AE86-165ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
1.Тoyota Glanza V Turbo-290ps-RHD
2.Toyota Previa-156ps-LHD
3.Toyota Corolla AE86-165ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD