Помощ за дом за сираци 2009/2010
predlagam da smenim mqstoto tazi godina, ot edna strana za raznoobrazie, i ot druga, vyprosnite neshta, koito ne sa se systoqli minalata godina, t.e. protokolyt. tuk imame veche nedobrosyvestnostnost i neprozrachnost ot strana na horata tam.
predlagam da sybirame pari, i sled kato vidim kolko sa, da reshim dali da gi izharchim za ediniq dom (varnenski ili sofiiski (ako razbira se ste syglasni da izberem tezi dvata)), ili da gi razdelim na ravno mejdu dvata doma.
prizovavam horata, koito iskat da se naramqt s nelesnata zadacha da sybirat parite po gradovete da izqvqt jelanie tuk, blagodarq!
ne znam dali syshtite hora ot minalata godina shte imat vreme i vyzmojnost da go napravqt pak, ako sa drugi preporychvam te da sa otnovo, kakto i prednite pyti stari i uvajavani chlenove na foruma, zashtoto vse pak zagovori li se za finanski, temata stava chuvstitelna, i po tozi nachin vsichki shte sme spokoini.
predlagam da sybirame pari, i sled kato vidim kolko sa, da reshim dali da gi izharchim za ediniq dom (varnenski ili sofiiski (ako razbira se ste syglasni da izberem tezi dvata)), ili da gi razdelim na ravno mejdu dvata doma.
prizovavam horata, koito iskat da se naramqt s nelesnata zadacha da sybirat parite po gradovete da izqvqt jelanie tuk, blagodarq!
ne znam dali syshtite hora ot minalata godina shte imat vreme i vyzmojnost da go napravqt pak, ako sa drugi preporychvam te da sa otnovo, kakto i prednite pyti stari i uvajavani chlenove na foruma, zashtoto vse pak zagovori li se za finanski, temata stava chuvstitelna, i po tozi nachin vsichki shte sme spokoini.
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
newmiro написа:predlagam da smenim mqstoto tazi godina, ot edna strana za raznoobrazie, i ot druga, vyprosnite neshta, koito ne sa se systoqli minalata godina, t.e. protokolyt. tuk imame veche nedobrosyvestnostnost i neprozrachnost ot strana na horata tam.
предлагам да сменим мястото тази година, от една страна за разнообразие, и от друга, въпросните неща, които не са се състояли миналата година, т.е. протоколът. тук имаме вече недобросъвестнощност и непрозрачност от страна на хората там.
предлагам да събираме пари, и след като видим колко са, да решим дали да ги изхарчим за единия дом (варненски или софийски (ако разбира се ще съгласни да изберем тези двата)), или да ги разделим на равно между двата дома.
призовавам хората, които искат да се наръмят с нелесната задача да събират парите по градовете да изявят желание тук, благодаря!
не знам дали същите хора от миналата година ще имат време и възможност да го направят пак, ако са други препоръчвам те да са отново, както и предните пъти стари и уважавани членове на форума, защото все пак заговори ли се за финански, темата става чувстителна, и по този начин всички ще сме спокойни.

Аз сигурно и друг път съм го казвала... но пак ми се иска да споделя
Домове като Надежда и Другарче, който са си насред голям град като Варна, както и такива в СФ и тт.н. за тях се сеща всеки бъдете сигурни, училищата се организират и младежкия червен кръст се грижи постоянно за тях. Някой дом, който не съвсем в центъра на града е по добър вариант, хората по рядко се сещат.
Дори... "дамския" които е за деца от 8 до 18, извън варна е по добре от Надежда (мисля че той е този за момчета до 8 до 18).
По неудобно е признавам...
само споделям мнение.
Домове като Надежда и Другарче, който са си насред голям град като Варна, както и такива в СФ и тт.н. за тях се сеща всеки бъдете сигурни, училищата се организират и младежкия червен кръст се грижи постоянно за тях. Някой дом, който не съвсем в центъра на града е по добър вариант, хората по рядко се сещат.
Дори... "дамския" които е за деца от 8 до 18, извън варна е по добре от Надежда (мисля че той е този за момчета до 8 до 18).
По неудобно е признавам...
само споделям мнение.
Сити Комфорт Варна
Както по-горе писах, мога да поема част от нещата както миналата година, но за да не го пиша това през три-четири поста четете от начало, моля! Има един дом за възрастни с умствени проблеми между Свети Никола и Камен бряг - там беше някакъв ад преди 3-4 години. Домовете, които са на майната си са много - затова наистина е по-добре да са доста отдалечени от големите градове - тъй като по празниците другите обират вниманието на каймака/утайката/ на обществото.
ПП Мечокух - е касичка за Пловдив и региона, отново - той прояви желание!
ППП С мен могат да се свързват хора от Варна и региона за набиране на средства за дома.
ПППП Очакваме желаещ, който да се наеме да присъства сравнително редовно на софийските срещи и има желание да събира парите за София и района.
Ако има други желаещи от други градове да свиркат тук в темата, после като се уточнят нещата ще помолим някой модератор да лепне горе едно информативно мнение.
ПП Мечокух - е касичка за Пловдив и региона, отново - той прояви желание!
ППП С мен могат да се свързват хора от Варна и региона за набиране на средства за дома.
ПППП Очакваме желаещ, който да се наеме да присъства сравнително редовно на софийските срещи и има желание да събира парите за София и района.
Ако има други желаещи от други градове да свиркат тук в темата, после като се уточнят нещата ще помолим някой модератор да лепне горе едно информативно мнение.
имаме ли контакти с този дом между свети никола и камен бряг? аз не знам как стоят нещата в по-централните места, щом казвате че е така, значи е по-добре да се съсредоточим към другите.
в края на краищата винаги ще можем да отделим тези пари за някой дом, въпросът е първо да се съберат, а това не става бързо. така че за да не закъснеем тази година нека не се бавим много.
значи официално:
Варна - колеги, всеки който би желал да дари каквито и да са финанси - 5, 20 или 50лв. - всичко е от полза, моля да се свърже с колегата proscrip
Пловдив - колеги, всеки който би желал да дари каквито и да са финанси - 5, 10, 20 или 50лв. - всичко е от полза, моля да се свърже с колегата Me4o KyX
София - чакаме желаещ/и
за други градове, също би било от полза ако някой се ангажира.
в края на краищата винаги ще можем да отделим тези пари за някой дом, въпросът е първо да се съберат, а това не става бързо. така че за да не закъснеем тази година нека не се бавим много.
значи официално:
Варна - колеги, всеки който би желал да дари каквито и да са финанси - 5, 20 или 50лв. - всичко е от полза, моля да се свърже с колегата proscrip
Пловдив - колеги, всеки който би желал да дари каквито и да са финанси - 5, 10, 20 или 50лв. - всичко е от полза, моля да се свърже с колегата Me4o KyX
София - чакаме желаещ/и
за други градове, също би било от полза ако някой се ангажира.

хайде, някой за софия желаещ? явно и тази година ще позакъснеем и ще оставим това за началото на януари. напомням ви, че който има желание да дари нещо, нека се свърже с колегите описани по-горе!
нека не закъсняваме много тази година, нали все пак говорим за празниците и хората да ги усетят по някакъв начин.
и радостта да бъде обща, такива светли празници сближават хората:)

Моля proscrip и Ме4оКуХ да обявят, ако са събрали от повече от 2ма-3ма човека. Благодаря!
П.С>тъй като няма голяма активност тази година ми се струва, че може да я пропуснем за съжаление

П.С>тъй като няма голяма активност тази година ми се струва, че може да я пропуснем за съжаление

ако е така, то няма смисъл да реализираме тази година събитието, то просто няма какво да реализираме. да сложим срок? така може би ще видим ясно какво ще се събере.
например 30.01.10г.? 

Тъй като срокът изтече, бих помолил всеки, ако има такива, които са пуснали нещо по сметката, без да ме уведомят, да го споделят на ЛС! Официално имаше един желаещ - плюс още трима заблудени потребителя, които се пенихме в темата - та 4 човека. Не съм си гледал разпечатките от банката, но последно като видях сметката нямаше някаква промяна сякаш, но може да бъркам - за това моля да ме уведомят евентуалните дарители.