птп
бях трезен не съм говорил по телефона и минах на зелено но трябваше да го пусна да мине защото ми бе от дясно но го видях много късно............... ако знаете кръстовището на кр поляна дето пресича трам. линияXeku написа:освен ако не си минал на червено почерпен, говорейки по телефона и без колан...
боби
Странно ако си минал на зелено, значи този трябва да е бил на червено, защо имаш акт тогава?...От друга страна там няма как да караш бързо,че да го видиш късно....boris 16 написа:бях трезен не съм говорил по телефона и минах на зелено но трябваше да го пусна да мине защото ми бе от дясно но го видях много късно............... ако знаете кръстовището на кр поляна дето пресича трам. линияXeku написа:освен ако не си минал на червено почерпен, говорейки по телефона и без колан...

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Ба мааму... Ако за ПТП са такива глобите, не знам...
Подобна глоба (100лв, ама точки не ми взеха заради 'златния' талон) платих за едно съвсем безобидно превишение на скоростта (72км/ч на голям широк булевард без никакво движение в 00:00 часа при ограничение 50км/ч)...
Подобна глоба (100лв, ама точки не ми взеха заради 'златния' талон) платих за едно съвсем безобидно превишение на скоростта (72км/ч на голям широк булевард без никакво движение в 00:00 часа при ограничение 50км/ч)...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Има ли ПТП минимума е 100лв, дори да си сам на пътя и да няма други щети.desSs написа:всъщност 50-150 била глобата при отнемане на предимство без птп. с птп става 100-200. не че е голяма разлика деslowtraveler написа:Ба мааму... Ако за ПТП са такива глобите, не знам...

Айде бе, на мен защо ми взеха само 20 лв за тоталка тогава?diver написа:Има ли ПТП минимума е 100лв, дори да си сам на пътя и да няма други щети.desSs написа:всъщност 50-150 била глобата при отнемане на предимство без птп. с птп става 100-200. не че е голяма разлика деslowtraveler написа:Ба мааму... Ако за ПТП са такива глобите, не знам...
Кога тва?Ivche написа:Айде бе, на мен защо ми взеха само 20 лв за тоталка тогава?diver написа:Има ли ПТП минимума е 100лв, дори да си сам на пътя и да няма други щети.desSs написа:всъщност 50-150 била глобата при отнемане на предимство без птп. с птп става 100-200. не че е голяма разлика де

не можа ли да възразиш, че си карал с 5км по-малко. или дори 3км по-малко. нали радарите имат някакви отклонения +-. да смъкнеш поне глобата да ти е 30лв. само. такива глоби на празни булеварди с видимост са мно кофти и не знам дали са оправдани.slowtraveler написа:Ба мааму... Ако за ПТП са такива глобите, не знам...
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Радара има точност +/- 1км/ч (пише го в ТТД)...
Имаше смисъл да споря ако километража бе 71км/ч (тогава можех да мина и с фиш за 50лв), но моя случай, дори и да вземем предвид максимална грешка на радара, пак влизах в горната графа...
Имаше смисъл да споря ако километража бе 71км/ч (тогава можех да мина и с фиш за 50лв), но моя случай, дори и да вземем предвид максимална грешка на радара, пак влизах в горната графа...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
цъцъцъ, моислех си че е повече... как могат да го направят толкова точен:))
stay up and keep shining!!