Yaris
- juri_galev
yaris vs starlet
HUmm pichove moya starlet harchi max 5.5/100 kato hodih do varna tva liato i sum karam s nad 100 prezpovecheto vreme 120 sredno! Sled kato yarisa e sledvasto pokolenie s po economicni dvigateli ne moga da razbera kak mozhe da harchi 10-11 nesto ne mi zvuci racionalno?! 

Re: yaris vs starlet
Tam stavashe duma za postojanna skorost 180 km/h !!!jimmmy написа:HUmm pichove moya starlet harchi max 5.5/100 kato hodih do varna tva liato i sum karam s nad 100 prezpovecheto vreme 120 sredno! Sled kato yarisa e sledvasto pokolenie s po economicni dvigateli ne moga da razbera kak mozhe da harchi 10-11 nesto ne mi zvuci racionalno?!
Карам на баща ми такъв Ярис с двигателя 1.3 с 86 коня, впечатленията ми са: перфектна кола за града, изключителен двигател като динамика, еластичност и разход, няма кола която да се опре с двигател до 100коня на ускорение (единствено Хонда Сивик - и то са равностоини). Управлението и е перфектно и много лесно. Недостатъци: влошена видимост при паркиране на заден ход, малко шумничък става двигателя при скорост над 90 км/ч в по - високите обороти, не много стабилна при високи скорости но за класа си не може и да се желае повече. Карал съм и новото Клио, Фабия и Фиеста които са в нейния клас, сравнение и дума не може да става. С този двигател и всички екстри Ярис-а излиза към 24хил. лева но много трудно и пада цената на старо. Разход: при 150км/ч ок 7л , в градско не е превишавала пове4е от 8л. с вкл. климатик