Дълбоки драскотини на калника - как да ги оправя?
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
колега, аз с един спрей за 26 лв си направих заден калник и целия преден капак и малки драскотини на много места, цвета е супер точен, направиха ми го в едно магазинче на черни връх. да като е прясно измита се вижда лека разлика (пръснатото със спрея е по-матово от оригиналното) - ама имайки предвид, че говорим за кола на 13 години (карина) и че в софия 99% от времето е кална до покрива - въобще не си личи разлика
този спрей може да си го ползваш мноогоооо време - за следващи драскотини няма да имаш нужда да правиш нов ... за 2 драскотини няма нужда да пребоядисваш (освен ако е задължително нещо за каското) - така или иначе въпроса е не дали ще го чукнеш отново, а кога
със сигурност спрей тониран за твойта кола ще е по-добре от пастели, моливи и други такива неща правени в китай за американски пикапи набор 67-ма които незнайно как са се озовали и на бг пазара.

този спрей може да си го ползваш мноогоооо време - за следващи драскотини няма да имаш нужда да правиш нов ... за 2 драскотини няма нужда да пребоядисваш (освен ако е задължително нещо за каското) - така или иначе въпроса е не дали ще го чукнеш отново, а кога

със сигурност спрей тониран за твойта кола ще е по-добре от пастели, моливи и други такива неща правени в китай за американски пикапи набор 67-ма които незнайно как са се озовали и на бг пазара.
тъмно зелен металик
TOYOTA DARK GREEN /EMERALD 6P3/YFC 1995 - METALLIC
Corolla 1.6 Dual VVTI 2008г
Rav 4 I 2.0 1998 г.
Rav 4 I 2.0 1998 г.
аз за моята реших, че така и така се трупат драскотини, накрая ще стане цялата матова biggrin.gifKiki написа:Щом е само по-матово, не е болка.valen_tin написа:, цвета е супер точен да като е прясно измита се вижда лека разлика (пръснатото със спрея е по-матово от оригиналното)
Едно полиране ще го оправи и няма да си личи нищо.