varna malko video i snimkov materiql
varna malko video i snimkov materiql
Ето колеги малко нещо и от нас да се представим   

Последно промяна от Spaski на 20 Дек 2009 03:36, променено общо 1 път.

- 
				Uncle Dido
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- Georgimitrovich
Fido Dido не се ядосвай оказва се че собствениците на по-стари селики сме най запалените фенове  на
  на  ТОЙОТА
  ТОЙОТА  във Варна Може би защото не сме достатъчно богати за по-нови и скъпи коли имаме какво да си кажем като се съберем.На кой какво му хлопа (често пъти дъската) как му гори масло и как да я направи по-бърза ей такива хлапашки радости ни обединяват никого не сме върнали от наша сраща.Станахме приятели и се виждаме всяка седмица напоследък не толкова заради колите а защото има какво да си кажем.Прости ни греховете все пак си оставаме клонче от голямото дърво на ТОЙОТА
  във Варна Може би защото не сме достатъчно богати за по-нови и скъпи коли имаме какво да си кажем като се съберем.На кой какво му хлопа (често пъти дъската) как му гори масло и как да я направи по-бърза ей такива хлапашки радости ни обединяват никого не сме върнали от наша сраща.Станахме приятели и се виждаме всяка седмица напоследък не толкова заради колите а защото има какво да си кажем.Прости ни греховете все пак си оставаме клонче от голямото дърво на ТОЙОТА  

Georgimitrovich заповядай
							 на
  на  ТОЙОТА
  ТОЙОТА  във Варна Може би защото не сме достатъчно богати за по-нови и скъпи коли имаме какво да си кажем като се съберем.На кой какво му хлопа (често пъти дъската) как му гори масло и как да я направи по-бърза ей такива хлапашки радости ни обединяват никого не сме върнали от наша сраща.Станахме приятели и се виждаме всяка седмица напоследък не толкова заради колите а защото има какво да си кажем.Прости ни греховете все пак си оставаме клонче от голямото дърво на ТОЙОТА
  във Варна Може би защото не сме достатъчно богати за по-нови и скъпи коли имаме какво да си кажем като се съберем.На кой какво му хлопа (често пъти дъската) как му гори масло и как да я направи по-бърза ей такива хлапашки радости ни обединяват никого не сме върнали от наша сраща.Станахме приятели и се виждаме всяка седмица напоследък не толкова заради колите а защото има какво да си кажем.Прости ни греховете все пак си оставаме клонче от голямото дърво на ТОЙОТА  
 Georgimitrovich заповядай

- Прикачени файлове
- 

- PICT6427.JPG (254.76 KiB) Преглеждано 3664 пъти

- 

- 03012008815.jpg (499.03 KiB) Преглеждано 3664 пъти

- 

- 03012008816.jpg (490.88 KiB) Преглеждано 3664 пъти

Човек и добре да живее умира .......
						- 
				agent dust
:+) Среща на ентусиасците на Селика, затова, а и малко не казват когато си правят срещите   

Сити Комфорт Варна
Явно си правGeorgimitrovich написа:Ми много ясно, че няма да казват. Това е тайно общество и само избрани могат да присъстват. Явно не си заслужила още и за това не са те поканили

Сити Комфорт Варна
				Uncle Dido
- Почетен Администратор
- Georgimitrovich
- 
				Uncle Dido
- Почетен Администратор
Гррр стана малко нажежено.Spaski написа:Колко пъти те канихме ?Celica написа::+) Среща на ентусиасците на Селика, затова, а и малко не казват когато си правят срещите
Написахте за една среща миналата седмица. Не можах да дойда и писах съобщение на Николов който си беше оставил телефона.
Едновременно, ти ми пишеш лични.... в който питаш само защо не ме виждате там! Като незнам за дадено събитие как точно да дойда, и къде, и кога?
Явно си се познавате знаете си се.... чувате се и не е нужно въобще да обявявате някъде срещите си. Аз съм окей с това.
Май ще стане като Рудолф и Агент Дъст....
Без лоши чувства, неисках това да се получи.
А разговора с Georgimitrovich е шега.
Сити Комфорт Варна