demontaj na emblema
demontaj na emblema
Nikoi znaeli kak e zekrepen i kak se maha nadpisa na prednite kalnici na Avensis 1 deto pihe kubaturata na dvigatelia 2,0 i ili d4d i dali sled mahaneto ostaviat nikakvi sledi ot otvori ili lepilo i evntualno ako ostavia sledi ot lepilo s kakvo moje dase po4isti bez da navredi boiata
вземаш едно макетно ножче или шпатула и леко я подпъхваш отзад без да дереш боята с цел да отрежеш тиксото после почистваш с нещо меко и някъкъв разредител
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
с отверка ще ги махнеш, но със сигурност ще има цветова разлика, както когато си свалих калобраните, просто там досега е било закрито, а и ако е боядисвано...
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки