Моля за съвет - да си купя ли за Тойота Авенсис?

JIVKO 1968

Моля за съвет - да си купя ли за Тойота Авенсис?

Мнение от JIVKO 1968 » 26 Фев 2006 16:20

Колеги моля да ми кажете Вашето компетентно мнение!
Капарирал съм една Тойота Авенсис 2,0 TD - 1998 г.
Много ми хареса как ТИХО работи мотора.
Но се колебая между нея и едно Мицубиши 'Carisma' -1,9 TD 2000 g.
Знам че има мотор на Рено - но предполагам че поддръжката ще е по-евтина - зависи колко се развалят :)) .
Моля за спешен съвет на 28.02.2006 трябва да плащам и да съм решил?.
Благодаря предварително.
P.S.: Обичм японските мотори карал съм две Хонди.

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 26 Фев 2006 17:31

Spored men nqma kakvo da mu misli6.Vzimai Avensisa makar4e e po star e s 20 pati po nadejden!!!A razlikata v podrajkata ne e mnogo golqma kato se ima predvid 4e i dvata motora sa dizelovi,a ot li4ni nabludeniq moga da ti kaja 4e dizelovite motori na reno sa6to sa dobri,no vzemi Avensisa nqma da zgre6i6 dobra kola e!

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Re: Kupuvai bez da se zamisliash ako e zapazena!

Мнение от LEXUS » 26 Фев 2006 17:44

JIVKO 1968 написа:Колеги моля да ми кажете Вашето компетентно мнение!
Капарирал съм една Тойота Авенсис 2,0 TD - 1998 г.
Много ми хареса как ТИХО работи мотора.
Но се колебая между нея и едно Мицубиши 'Carisma' -1,9 TD 2000 g.
Знам че има мотор на Рено -
.
Dotuk mojesh da prikliuchish s razsajdeniata si,sled kato spomena RENAULT! tongue.gif Imame edno PEUGEOT 406 2.0HDI i kato padne pod -15 edvam otlepva da zapali,vapreki che e perfectno na 70000km.,a chicho mi imashe RENAULT 25 2.1TD ,niama takav martvec kato tova reno i za varvene i za palene.Kolko pati sme go darpali sas starata COROLLA ne e istina.Da ne govorime kolko po-shumno raboti na reno dizela vsravnenie s na AVENSIS. ohmy.gif Kazvam ti tia frenski dizeli lejat na stara slava--nito rabotiat po-tiho ot iaponskite,nito sa po-pargavi,nito paliat zimata. laugh.gif Ako iskashe da vzemesh CARISMA 1.8GDI niamashe da me e iad,no toia tractor s reno motor e rezil.Po otnoshenie na evtinata poddrajka--Kakva evtina podrajka govorime--kakvo???Filtri li,kakvo??Na AVENSIS tryabva samo masloto i filtrite da mu smeniash,motora niama da mradne.Bashta mi kara TOYOTA HIACE 2.4D na 380000km.,motora ne e pipan,diuzite ne sa pipani,pompa ne e pipana,raboti izkliuchitelno tiho/kakto i AVENSISA,koito gledash,zashtoto ne sa common-rail/,pali zimata i pri -20 bez problem ot parvi pat.Prosto pri TOYOTA niamash poddrajka,osven maslo i filtri. happy.gif
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

Публикувай отговор