Спукано предно стъкло на авенсис 2004?
Спукано предно стъкло на авенсис 2004?
Мнение от koko89 » 14 Дек 2009 11:34

koko89
nikolov22
Kiki
koko89
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 164 пъти
- Обратна връзка:
Мнение от TATI » 14 Дек 2009 21:26
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
TATI
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 341 пъти
- Получена благодарност: 373 пъти
Мнение от slowtraveler » 14 Дек 2009 22:21
За антената - също мисля, че е само на задното стъкло.
Лентите долу в зоната на чистачките не са антена, а е отоплението на стъклото.
И двете неща не са преместваеми....
Аз също сменях предното стъкло (но на първия Авенсис) с отопление в официалния сервиз (по памет 1270лв с уплътнението)...
Тогава Кобра и другите нямаха такова в наличност, и бяха започнали да шикалкавят (ама защо ти е това отопление и т.н.)...
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
slowtraveler
Мнение от koko89 » 14 Дек 2009 22:22
- Прикачени файлове
-
- images.jpeg (2.95 KiB) Преглеждано 4006 пъти
koko89
Мнение от newmiro » 14 Дек 2009 23:17
къде си застрахован?Kiki написа:Оригинално стъкло за същия Авенсис е 1400лв в ТМ Ауто.
Моето го смениха юни с възлагателно писмо. Беше с всички екстри.
моята корола 2002г. в армеец, като ми метна един тир камък по стъклото ми дадоха пари само колкото за кобра...

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

newmiro
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Мнение от Kiki » 15 Дек 2009 18:25
В ДЗИ. Дадоха ми възлагателно писмо за ТМ Ауто без никакви проблеми.newmiro написа:къде си застрахован?Kiki написа:Оригинално стъкло за същия Авенсис е 1400лв в ТМ Ауто.
моята корола 2002г. в армеец, като ми метна един тир камък по стъклото ми дадоха пари само колкото за кобра...![]()
![]()
След това в ТМ ми обясниха, че по вина ще извадят какво е сложено и ще монтират абсолютно същото.
Сензор, защита от ултравиолетови лъчи, тонирано, зачернени крайща и....ако е имало още нещо.
В ТМ ми казаха, че това стъкло струва 1400 лв с монтажа, а той трае два дена.
Kiki
Мнение от drllxr » 15 Дек 2009 19:47
Aко антената ти е оригиналната ти е на задното,не на предното стъкло.А за отоплението на стъклото трябва да имаш спрециано копче и да ти е предвидено в ел системата,не може ей така да сложиш отопляемо стъкло и готово.koko89 написа:.Антената и огледалото са зелепени на предното съкло.
drllxr
Мнение от kofarata » 16 Дек 2009 10:38

Toyota Corolla (АE92) 4А
kofarata
Мнение от newmiro » 16 Дек 2009 10:57
аз не си сложих кобра де, друго китайско си сложих, по-добро, поне по описание на други хора.Kiki написа:В ДЗИ. Дадоха ми възлагателно писмо за ТМ Ауто без никакви проблеми.newmiro написа:къде си застрахован?Kiki написа:Оригинално стъкло за същия Авенсис е 1400лв в ТМ Ауто.
моята корола 2002г. в армеец, като ми метна един тир камък по стъклото ми дадоха пари само колкото за кобра...![]()
![]()
След това в ТМ ми обясниха, че по вина ще извадят какво е сложено и ще монтират абсолютно същото.
Сензор, защита от ултравиолетови лъчи, тонирано, зачернени крайща и....ако е имало още нещо.
а твоята кола на колко години беше тогава, по време на щетата? как ти се счупи стъклото?
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

newmiro
nikolov22
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Мнение от Kiki » 16 Дек 2009 20:51
Стъклото го счупи камък изхвърчал от гумите на камион.newmiro написа:аз не си сложих кобра де, друго китайско си сложих, по-добро, поне по описание на други хора.Kiki написа:В ДЗИ. Дадоха ми възлагателно писмо за ТМ Ауто без никакви проблеми.newmiro написа: къде си застрахован?
![]()
а твоята кола на колко години беше тогава, по време на щетата? как ти се счупи стъклото?
Отидох при застрахователе, казах им какво е станало, поисках възлагателно писмо за оторизираният сервиз и това беше всичко.
Тогава колата беше на 5г и един месец.
Kiki
Мнение от newmiro » 17 Дек 2009 02:17

newmiro
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru