Българче по Пътя към Ф1
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Ami az si vzeh off zaradi vas, ina4e bqh navit da hodq sam v subota!PAKETA_1 написа:Кво стана сега - ще ходим ли в Неделя? Също така трябва да обсъдим регламента...най добрата обиколка ли гледаме или позиция при финиширане. Кану имаше някакви идеи за квалификации обаче не мисля че ще имаме толкова хора, пък и ще трябва да се пускаме два пъти което си е кинти. Кои се събраха ? Лорде обади се да направиш резервация ама на "писта 1". Алтезов - 100% ще влезеш в картинга без проблеми. В35ГТР - аре идвай и ти, не са пръй.
Ako nqma da hodim mi kajete da si promenq planovete!
Ako 6te hodite tazi nedelq az 6te dojda!

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
- LordDigital
- СупраДжия
РАКЕТА-та обеща всичко да организира ,автобуси за агитките на тойота феоновете и нацистите.Обадил са е да има пожарна и линеики за пострадалите след сбиванията - но твърдо отказва да вика полиция понеже немало да бъде интересно без побоиJapanese_fever написа:Ami az si vzeh off zaradi vas, ina4e bqh navit da hodq sam v subota!PAKETA_1 написа:Кво стана сега - ще ходим ли в Неделя? Също така трябва да обсъдим регламента...най добрата обиколка ли гледаме или позиция при финиширане. Кану имаше някакви идеи за квалификации обаче не мисля че ще имаме толкова хора, пък и ще трябва да се пускаме два пъти което си е кинти. Кои се събраха ? Лорде обади се да направиш резервация ама на "писта 1". Алтезов - 100% ще влезеш в картинга без проблеми. В35ГТР - аре идвай и ти, не са пръй.
Ako nqma da hodim mi kajete da si promenq planovete!
Ako 6te hodite tazi nedelq az 6te dojda!

zdelkata za djantite 19 ne stana.... kakto i da e na men mi triabvaha gumi vednaga BTW gumite sa sushtia model kato na Vanko .."255/40YR18 BFGoodrich g-Force T/A KDW 2" Za 19 vuprosa e mnogo seriozen... zashtot po princip ima gazarski izglejdashti janti i otdelno gazarski- po leki. Ta vuv momenta sum highest bidder za Racing Heart 19" Black with silver lip...no da vidim kakvo shte doide...
- Japanese_fever
Daj link, 4e az to4no takiva haresvam, da vidq kak izglejdat!V35GTR написа:zdelkata za djantite 19 ne stana.... kakto i da e na men mi triabvaha gumi vednaga BTW gumite sa sushtia model kato na Vanko .."255/40YR18 BFGoodrich g-Force T/A KDW 2" Za 19 vuprosa e mnogo seriozen... zashtot po princip ima gazarski izglejdashti janti i otdelno gazarski- po leki. Ta vuv momenta sum highest bidder za Racing Heart 19" Black with silver lip...no da vidim kakvo shte doide...
Ako ne iska6 da gledame cenata, pusni samo snimki!
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
- Japanese_fever
- PAKETA_1
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 4 пъти
Значи, обаждах се и се оказа че могат да се правят резервации само в деня на посещението - което значи че не мога да ви кажа в колко ще се състезаваме утре. Всички желаещи да имат готовност да са на пистата около 11:30ам, облечени, с каски, закопчани и психически готови. Който не е ходил преди да знае че ще трябва да отиде там по рано, защото трябва да си попълни формата (5мин) и да изгледа филмче за безопасност (15-20мин), обличане (10мин). Утре сутринта ще им се обадя в 10 и ще се опитам да резарвирам нещо за към обяд...
Джапанка - всеми си камерата и остави един телефон за да то пратя СМС в колко точно се състезаваме.
На другите - Дупе да Ви е яко! biggrin.gif
Джапанка - всеми си камерата и остави един телефон за да то пратя СМС в колко точно се състезаваме.
На другите - Дупе да Ви е яко! biggrin.gif
- Japanese_fever