Парктроници за Аурис 2008

kohinora

Парктроници за Аурис 2008

Мнение от kohinora » 13 Дек 2009 14:11

Взех си Аурис 2008г. и искам да сложа парктроници за жена ми. От Сервиза в Пловдив ми предлагат италианси за 800лв. /ТРА 800/, в Сливен за 500лв. Трябва ли да ги сложа при тях или мога и другаде, все пак е гаранционна, да не ми направят проблеми после. Не търся евтинджоци за 50-60-100лв. , а реални цени и добри парктроници. Кой какви има,посъветвайте ме. Благодаря.

Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

:)

Мнение от Me4oKyX » 14 Дек 2009 00:10

На Круйзера "италиянския" умря миналата зима на -2 градуса.... Смятай колко е италиянски laugh.gif Това, че ти дерат кожата за него, не го прави супер качествен, още повече, че е aftermarket wink.gif На королата съм с един китаец за 60лв, вече две години, много зима е видял, пък нищо му няма..... Сам си прави сметка, има ли смисъл да пълниш гушите на шматките от Тойота......Сервиза в Пловдив ги знам всичките и най-откровенно ти казвам - не им слушай глупостите - нищо реално няма да чуеш, просто гледат да те минат прилично..... А като искаш по-скъп, но пак доооста по-евтин от Тойотаджийския - пробвай Инес Ауто - там са също мноогоооо високо качество. И са по-съвестни :thumbsup:

Аватар
savov63

Мнение от savov63 » 14 Дек 2009 09:48

Колега като е купува защо не е поръча с парктроник.Сега могат да ти направят проблем ако ги монтираш другаде. И ако имаш след това проблем с колата просто ще кажат че най вероятно е създал проблема този който е монтирал парктрониците и ще си измият ръцете.А ти трябва да си платш ремонта нищо че е в гаранция.За това питай от където си е купил колата как стои въпроса.Успех. :thumbsup:
TOYOTA AURIS D4D

Публикувай отговор