Мнение
от rudolf » 12 Дек 2009 11:07
аз съм с такива,,,и с 5мм шайби на рейката.
хем съм ЗА ,хем съм и резервиран,,,,,казват че 17% влият хем на ъгъла, хем на чувствителността..правя го този ъгъл от колата на снимката и с малки джанти и гуми няма проблем,но....
изчезна ми луфта на волана и ми е много чувстителен,,,,с висока скорост, и последовтелни завой имам чувството че трудно целя къде стъпва колата,а е с постояни корекций (знам ,че може да е от мен или гуми),,,,някак ако имаше възможност кормилото да не е толко линейно,щях да съм по доволен,,,
цялата идя ми беше че ми дойдоха бонус с колата, и исках да компенсирам бързата рейка която се продаваше като мод.
в случея мисля по груб спомен,-оригиналната е 3.7
същия ъгъл като оригиналната се постига с тези накрайници на 3:07 (другото до 3.7 е бонус ъгъл)
а афтърмаркет мисля е 2.5 търна.
иначе за дрифт с такъв ъгъл,не си го представям,или ще е много бавени моментен,,,но помага като се пресукаш, да не се излагаш с маневри,,,а направо да излезе колата с достойнство от почти спряло положение...но аз не разбирам от дрифт,може и да греша
cj- когато подложих шайбите и тези накрайници---едвам успях да навия накрайниците на рейката без да ми е събрана предницата-нямам предства кой с какви ябълковидни болтове на кормилната система е,но го имайте в предвид,че може да се случи
и моето колело отива назад и напред,,,според мен е освен от оффсета, и от преходния фланец 32мм.....самата главина на ае-то изнася леко колелото и с нашите приспособления то седи вече на половин педя от центъра на въртене
п.с.:пазя дебитомера,много съм несериозен,извинявай.