btw има ли навитаци да си чекнем една дата в календара, най-удобна за всички и да си направим едно изгледче с тойотките ? малко скаричка, бирички, а-у ?
СТАРА ЗАГОРА /Тойота -ПРИЯТЕЛИ /
- Corolla_E9
ех момчета как ми се идваше.. направо не е истина
даже мислих с мотора да дойда да Ви направя малко шоу, но и на него му се скапа водната помпа днеска :( да се надяваме следващата седмица колата поне да ми е готова...
btw има ли навитаци да си чекнем една дата в календара, най-удобна за всички и да си направим едно изгледче с тойотките ? малко скаричка, бирички, а-у ?
Ето няколко снимки от този петък.
Това е нашето "бижу"
Рубин

Следващите две снимки са на различни коли biggrin.gif

Кофтито е че почнах да снимам след като повечето колеги си бяха тръгнали. Обиколката на града не можа да се състой поради дъжда, но следващият път няма да и се размине. Селина ще води, Снайпера ще е последен това ясно, другите как ще се нареждаме си я наша работа
Извода от тази седмица е че клуба се разраства. Ставаме все повече хора и определено трябва да се мисли за смяна на нястото на срещата.
Повечето колеги се съгласиха с идейте ми за развитието на клуба. Тази седммица обещавам да мисля и на следващата среща да излезна с конкретни предлужения.
Посоката е ясна. Стартът е даден. Чакаме другите градове
Това е нашето "бижу"

Следващите две снимки са на различни коли biggrin.gif

Кофтито е че почнах да снимам след като повечето колеги си бяха тръгнали. Обиколката на града не можа да се състой поради дъжда, но следващият път няма да и се размине. Селина ще води, Снайпера ще е последен това ясно, другите как ще се нареждаме си я наша работа
Извода от тази седмица е че клуба се разраства. Ставаме все повече хора и определено трябва да се мисли за смяна на нястото на срещата.
Повечето колеги се съгласиха с идейте ми за развитието на клуба. Тази седммица обещавам да мисля и на следващата среща да излезна с конкретни предлужения.
Посоката е ясна. Стартът е даден. Чакаме другите градове
- Corolla_E9
Здравейте,
Днес е чудесен ден за снимки, който за нещастие изтървахме :(
Главният виновник за което е:

Пожелавам на всички колеги от клуба да изпитат щастието и вълнението което преживях аз вчера.
Позволете ми най-сърдечно, по приятелски, по братски, да Ви приветствам по случей традиционният голям празник на българското студентсво 8-ми декември.
И специално за колегите с които снощи успешно покорихме Планета Пайнер Клуб Стара Загора
http://www.youtube.com/watch?v=bSk2Wx0xowM
Днес е чудесен ден за снимки, който за нещастие изтървахме :(
Главният виновник за което е:

Пожелавам на всички колеги от клуба да изпитат щастието и вълнението което преживях аз вчера.
Позволете ми най-сърдечно, по приятелски, по братски, да Ви приветствам по случей традиционният голям празник на българското студентсво 8-ми декември.
И специално за колегите с които снощи успешно покорихме Планета Пайнер Клуб Стара Загора
http://www.youtube.com/watch?v=bSk2Wx0xowM
Малиии. Трябва задължително да дайдеш следващият път брат.papes написа:Zdr vremee da vlizam v kliba noo uvi neshto se se razminavamm s sreshtitee za jalost:S
То ще стане най-хубавият календар от всички клубове в България.
Ще заприлича повече на флаер на СЕМА отколкото на календар.
А така както е тръгнало освен клуба с най-готините, най-красиви и бързи коли и членове, май ще сме и най-интелигентните и образовани измежду всички автомобилни клубове.Selina написа:Още един вишист в клуба! thumbsup.gif
Поздрави
п.с. Карате ме да гордея че съм член на тази общност.
-
Uncle Dido
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път