Да го(я) линчуваме!maggkrabar написа:ха, анкетата показва само един пушач... или пушачка... biggrin.gif

... което би могло да бъде разтълкувано като: Опитай да ги спреш, стани мъж!El Camino написа:Сещам се за една реклама по телевизията, като си мисля за пушача във форума:
"Опитай, стани мъж!"
(се казваше там) biggrin.gif
Нямаш грижи, blue! Той е страшен инат! biggrin.gifblue написа:... което би могло да бъде разтълкувано като: Опитай да ги спреш, стани мъж!El Camino написа:Сещам се за една реклама по телевизията, като си мисля за пушача във форума:
"Опитай, стани мъж!"
... или... Опитай цигарите, стани мъж!
Ей! Съвсем ще го откажете тоя човек да спре цигарите!
също се казваше: " Хей хърбо, я си стой във махалата......яяя виж, юношата бледен се превърнал в Шварценегер"El Camino написа: "Опитай, стани мъж!"
Tova be6e kum El Camino, no 6tom se obadi, zna4i ti 6te da si purviq, kojto be6e glasuval!El Camino написа:Хаха, Japanese, от къде такава компрометираща информация за мен? biggrin.gifJapanese_fever написа:Za tebe ve4e znam, 4e pafka6!biggrin.gif
Az dokolkoto sum zabelqzal ot na6ite suklubari otsam Okeana nqma pu6a4i!
Tova e opsana kombinaciq, pone za men. Polu4ava se nqkakuv efekt ot sorta kato smesi6 alkohol s treva. Taka mi dejstavat na men cigarite.ALTEZZA написа:аз мисля че в анкетата трябва да има и опция 'пуша само кат сам мнооо пян', тогава цифрите ще изглеждат по различно
Abe nie tuka se buzikame za smetka na blue, ama az v rabotata na nqkolko puti se izpuskam, a tuk nali znaete, 4e rasizum i sexual harastment sa na edno nivo. Ta da ne si igraem mnogo-mnogo, 4e toku vij sum izrusil ne6to ot tiq raboti deto gi pi6ete tuka na rabota i izgoreh!El Camino написа:Сещам се за една реклама по телевизията, като си мисля за пушача във форума:
"Опитай, стани мъж!"
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot] и 7 госта