CarTEX калъфки за Avensis модел (2000/2001)
CarTEX калъфки за Avensis модел (2000/2001)
Случайно някой да знае кой точно модел на калъфките за седалки на CarTEX http://www.cartex.ttm.bg/ стават за Toyota Avensis модел (2000/2001), защото на тях той не е упоменат (или аз не мога да го намеря). 

- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
А ако има допълнителни airbags къде точно са монтирани на авенсиса?...
При мен надписа е долу от страни на седалката на една пластмасова капачка (SRS), но се знам дали не обхваща и облегалката и дали въобще има такова нещо....
От калъфките да не се блокира нещо по тях?
При мен надписа е долу от страни на седалката на една пластмасова капачка (SRS), но се знам дали не обхваща и облегалката и дали въобще има такова нещо....
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
На Renault Megane Scenic страничните въздушни възглавници са монтирани от страни - горе на външната страна (тази към вратата) на предните облегалки. Там си има пластмасово капаче и си пише "AirBag". При мен няма странични, така че няма какво да закрия.slowtraveler написа:А ако има допълнителни airbags къде точно са монтирани на авенсиса?...
-
Аз също си търся калъфки за седалките. В понеделник се обадих във фирма артекс и се оказа че прекратявали дейността и приемали поръчки до петък миналата седмица. Сега се чудя какво да правя щото не ми се дават пари на халост за някакви боклуци от практикер или метро. Ако някой може да даде телефони на фирми дето могат да ми ушият качествени калъфки.