Смяна стъклото на фара на Ярис 2001...
Смяна стъклото на фара на Ярис 2001...
Здравейте колеги,
Най-вероятно камъче е спукало стъклото на фара (всъщност това е пласмаса някаква). Искам да помитам, има ли възможност да се смени само тая пастмаса или трябва целия фар да се подменя. И ако може продава ли се такава част и как се сменя точно и уплътнява след това.
Благодаря предварително!
Най-вероятно камъче е спукало стъклото на фара (всъщност това е пласмаса някаква). Искам да помитам, има ли възможност да се смени само тая пастмаса или трябва целия фар да се подменя. И ако може продава ли се такава част и как се сменя точно и уплътнява след това.
Благодаря предварително!
- gothic_fan
Колега, аз съм отварял няколко фара до сега (на хонда и мазда), с нагряване за да омекне свързващия силикон, включително и на мотоциклет Хонда CBR600 RR 2003. Но не знам точно за твоята кола дали не е цял фара както казва колегата...Аз до сега не съм виждал фар,който не може да се разглоби,но не претендирам,че няма и такива. Успех от мен.
не може ли да се залепи с прозрачен поксипол или бизон
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
През почивните дни го огледах тоя фар, според мен съвсем спокойно може да се разглоби, даже процедурата изглежа лесна. Има си уплатнение и щипки за захващане, искам да попитам някой срещал ли е такъв артикул в магазините като тая пластмаса. Аз прпитах в 2-3 магазина и ми казаха че не се предлага...но според мен може да се намери.
Веско залепи го с канаконлит ,залей го добре да стане капка. После ще я зашкуриш само капката с шкурка 400 и нагоре. Накрая полираш целия фар с 800 и после 2000. След това шлайф паста за боя и полир паста ,след което ще ти се прииска да си направиш и другия фар толкова лъскав. 

Човек и добре да живее умира .......