land cruiser
land cruiser
Здравейте колеги,
вчера си купих Тойта ланд круизер 120,3000 D4D мотора 2006 година,колата е внос от Германия.Ще ви бъда много благодарен ако ме посъветвате за възможни проблеми и за добри сервизи.Живея в Шумен но като знам тукашните "майстори" едва ли ще им се доверя ако се наложи
вчера си купих Тойта ланд круизер 120,3000 D4D мотора 2006 година,колата е внос от Германия.Ще ви бъда много благодарен ако ме посъветвате за възможни проблеми и за добри сервизи.Живея в Шумен но като знам тукашните "майстори" едва ли ще им се доверя ако се наложи
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Основен проблем - много ги крадат
Братовчед ми (в Шумен) има в гаража си три комплекта трети ред седалки от този модел в периода 2006-2008г (третия джип се задържа по-малко от 3месеца след излизане от магазина)...
Така-че първо помисли за добра и сигурна застраховка
П.С. това бе причината да се откаже от марката и да премине на друга марка джипове...

Братовчед ми (в Шумен) има в гаража си три комплекта трети ред седалки от този модел в периода 2006-2008г (третия джип се задържа по-малко от 3месеца след излизане от магазина)...

П.С. това бе причината да се откаже от марката и да премине на друга марка джипове...
Последно промяна от slowtraveler на 29 Ное 2009 21:14, променено общо 1 път.
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
slowtraveler написа:Основен проблем - много ги крадат![]()

От бая години крузера е любима марка на месни и не само автоджамбази...

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- slowtraveler
- slowtraveler
До момента, в който не решиш да си ремонтираш нещо (ние ще ти кажем къде, и как ще ти я ремонтираме - все пак не е нова, тъй-че няма да пискаш много
).
Или пък ако решиш да се откажеш от тях...
Свързването с мафиотска структура никога не е безпроблемно...
Но темата е за LC - впечатлението на братовчеда от способностите на машината е много добро (бяха с най-високото оборудване - автомат, хил асист и т.н.). Ако не бяха кражбите, би го карал все още..
За проблеми - нямаше, защото не успя да ги покара повече от 20-30х.км...

Или пък ако решиш да се откажеш от тях...
Свързването с мафиотска структура никога не е безпроблемно...
Но темата е за LC - впечатлението на братовчеда от способностите на машината е много добро (бяха с най-високото оборудване - автомат, хил асист и т.н.). Ако не бяха кражбите, би го карал все още..
За проблеми - нямаше, защото не успя да ги покара повече от 20-30х.км...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
- Superchief
- Обратна връзка:
[quote="slowtraveler"]Основен проблем - много ги крадат
Братовчед ми (в Шумен) има в гаража си три комплекта трети ред седалки от този модел в периода 2006-2008г (третия джип се задържа по-малко от 3месеца след излизане от магазина)...quote]
Явно си братовчед на Стефан.. защото не вярвам да има 2 аналогични случая на този за който разказваш ...
Потвърждавам напълно написаното от slowtraveler ... с добавката че основните кражби на тази марка са в София.. в провинцията риска е значително по-малък..
LC e железен автомобил /като повечето Toйоти/ и хубавото в случая е че има фирмено одобрен чип-тунинг за 3.0 D4D двигателя..
А посоченият колега в момента кара Аcura MDX...

Братовчед ми (в Шумен) има в гаража си три комплекта трети ред седалки от този модел в периода 2006-2008г (третия джип се задържа по-малко от 3месеца след излизане от магазина)...quote]
Явно си братовчед на Стефан.. защото не вярвам да има 2 аналогични случая на този за който разказваш ...

Потвърждавам напълно написаното от slowtraveler ... с добавката че основните кражби на тази марка са в София.. в провинцията риска е значително по-малък..
LC e железен автомобил /като повечето Toйоти/ и хубавото в случая е че има фирмено одобрен чип-тунинг за 3.0 D4D двигателя..

А посоченият колега в момента кара Аcura MDX...
Be a beauty..Be a beast.. TL be!
- slowtraveler
Никак даже.. доскоро крусер беше любима марка на немските автоджамбази....познавам двама на които им ги гепиха от пред хотела на морето, ма сигурно вече София стига до Варна...На гастрольорите им пука та им дреме от секви трибуквени съкращения...Superchief написа:.. с добавката че основните кражби на тази марка са в София.. X...

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- slowtraveler