Хелп , лампичка за ABS постоянно свети
- PaseoOwner
Хелп , лампичка за ABS постоянно свети
значи тоя проблем го имам още преди време , не го обръщах внимание ,мислех че са се замърсили датчиците и може би затва свети , днеска с един фр изчистихме дачиците и като ги слагахме АБС-а пак свети на таблото , какв може да е проблема ?? дали трябва да направя нещо след тая процедура или може би ми е прецакано нещо друго
- PaseoOwner
аз залагам на преден десен датчик незнам защо но тои се прекъсва в 80% в случаите които съм се борил
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
- PaseoOwner
и после на този които не работи му режете кабела и пак мерите и гледате каде е прекъснат и подменяте кабела
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
- PaseoOwner
аха, точно това е проблема , нещо ми се прецака механизъма на предно лявата спирачка , не се задвижва хубаво , и ми беше изядена вътрешната накладка накриво някак , смених ги накладките навсякаде вече ама пак ми свети на таблото , нз дали заради датчика или самия механизъм ми прави проблем , защото преди като съм имал феродото всичко беше ок
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 341 пъти
- Получена благодарност: 375 пъти
Може да нямаш АБС...
Може бушона му да е изгорял/махнат, а може и крушката да е изгоряла или да е премахната при 'предпродажбената подготовка' за да не се вижда, че има проблем...
Може бушона му да е изгорял/махнат, а може и крушката да е изгоряла или да е премахната при 'предпродажбената подготовка' за да не се вижда, че има проблем...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008