виене на първа ?проблем или не
виене на първа ?проблем или не
колеги имам toyota corolla EE90 2E-E и винаги когато потеглям се чува едно виене което страшно ми напомня виенето на москвича когато потегля
незнам дали е нормално !колата я имам от година и половина и винаги си се е чувало така.проверявал сам нивото на маслото в скоростната кутия и си е добре.маи нещо деференциала ми се струва ???имал ли е някои подобен проблем 4е мнооооооого дразни 
Последно промяна от nurs на 27 Ное 2009 16:46, променено общо 1 път.
Ами виж сега аз бих те посъветвал да направиш това, което правят повечето хора
караш докато се стчупи.Ако се окаже лагер, а не диф има шанс като блокира да нямаш само първа, обаче ако не си късметлия може да нямаш нищо, но при всички положения ремонт на скорости си е скъпо начинание. Варианта е по-скоро като се стчупи да вземеш други скорости, кофтито е, ако те остави примерно във Варна а ти си от София
и то при положение ,че те остави, щото както сам се досещаш може да вие още 200 километра, ама може и 50000, гаранция няма.
-
Uncle Dido
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Пробвай друго,остави я на празен ход и допри ухо до топката на скоростния лост или стетоскоп до корпуса на кутията.Сравни шумовете с натиснат и отпуснат педал на съединителя .Ослушвай се за пристъргващи неравномерни шумове или за неравномерно притракване.Направи го веднага като спреш и после след като си включил задна и си я изключил пак на място.
AVENSIS SEDAN 1.6 FaceLift2007
kogato kolata e zapalena i e namqsto kato natisna saedinitqlq se use6ta edno utihvane i nez da dopiram uho do topkata
,a prehlopvane se 4uva kato smenqm ot 1-2 no go 4uvap pri losta tam sam go gledal e na tqgi4ki i go posmazah.zadnata se vkliu4va ponqkoga po stranno edno trqbva da q useti6 4e e vlqzla.zabelqzal sam 4e imam 4erven silikon po kutiqta qvo e otvarqna
no ne v BG kolata e ot avstriq
6te probvam ne6tata koito predlojihte i 6te dolkadvam
izvinqvam se mnogo za latinicata
6te probvam ne6tata koito predlojihte i 6te dolkadvam
izvinqvam se mnogo za latinicata