Ами за свещите. Тези ги купих вече и да видим до каде ще изкарат. Следващият път мога да пробвам и с медни. Препоръчаите ной модел и марка. За бобините препоръката е изпълнена.LordDigital написа:Интересни неща
Мразя иридиумни свещо - предпочитам смяна на медни със всяка смяна на маслото ,предпочитат и го и много други хора. Ако ша вдигаш надува е добра идея също свещите да са със една идея по-ухлаждащи. На всичкото и от горе медните са по лефче (кефче)
Греди контролерите не ме кефят принципно ,не ми са мисли кви пари си дал за него ? - дано ти върши работа.
Има много цигани дето са боклуци във България ,но има един дето уважавам много - първата му работилница е на първата пряка към центъра ,като се тръгне от блока на БКП-то (точно до градинката). Има и още една дето е някъде към бившия Диск Инжинеринг ,там има и добра машина за изправяне на джанти - маи ша требе да станеш приятел със него със тез ДеветНайски
Между другото каква е идеята на разглабянето на интериора?
За Гредито. Незнам какво не му е наред. Някоя функция ли му липсва или просто като дизайн не те кефи. Мисля че го платих на добри парички около 300 лева ми легна. Аз мисля че трябва да върши работа незнам.
За джантите ми е ясно че ще стана абонат на някой гумаджия. Още повече че са марка Stern, отзивите са че са тежки и крехки но също ми лигнаха на далавера така че засега съм с тях. Докато не докопам някой Volk

А разгалабянето на интериора се наложи поради куп пречини. Но като цяло целта на гимнастиката е колата да заприлича на истинско луксозно купе каквото е била преди 17 години. Все пак скоро ще става пълнолетна (за американците да припомня че в България това се случва 18 години след раждането biggrin.gif ) трябда да я стегна малко.
Много съм ви благодарен за градивната критика. Моля продължавайте да ме напътствате все така.
Лорде кажи според теб за да няма грешни ходове, каква трябва да е следващата крачка в проекта. Дюзи ще има скоро.
Между другото мерихме преди няколко дни компресията на цилиндрите:
1 12.0
2 11.8
3 11.4
4 12.2
5 12.0
6 неможахме да бръкнем, търся друга машинка
Знам че 8 десети си е голяма разлика, но мотора си работи много спокойно и засега не обмислям никакво отваряне. Дайте ми съвет има ли нужда от някаки добавки да му слагам или да си карам така.