Плавно изключване на плафона в купето
Плавно изключване на плафона в купето
Мнение от drago_1 » 13 Ное 2009 13:58
Здравейте колеги искам да намеря Модул за забавено изключване на осветлението в автомобила дали ще може да се свали плафон от друг модел на тойота и да се насади в моята корола? някой правил ли е нещо подобно?
Благодаря!
Благодаря!
drago_1
- quiksilver
- Автомобил: RAV4 Hybrid 4x4, Prius XW30
Мнение от quiksilver » 13 Ное 2009 16:20
Май скоро си се возил на френски автомобил 
И аз съм го мислил това. Във форума на митсубиши май имаше такава тема... ще проверя!

И аз съм го мислил това. Във форума на митсубиши май имаше такава тема... ще проверя!
"Кеф цена няма"
quiksilver
Petar
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Мнение от zi_zi_top » 13 Ное 2009 16:48
В моята Корола също си го има. Каква ти е Королата, година, модел и ниво на оборудване?
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
zi_zi_top
drago_1
marcov_bg
- kolio_spawn
Мнение от kolio_spawn » 14 Ное 2009 22:36
Това е мн готино.
Баща ми кара мерцедес и плафона се изключва плавно.Много ще се радвам и моя да гасне по същия начин.Предполагам някво задържащо кондензаторче или нещо от сорта е неопходимо,но нека по-начетените дадат мнение.
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Баща ми кара мерцедес и плафона се изключва плавно.Много ще се радвам и моя да гасне по същия начин.Предполагам някво задържащо кондензаторче или нещо от сорта е неопходимо,но нека по-начетените дадат мнение.
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Today,Tomorrow,TOYOTA
kolio_spawn
Мнение от xtreme » 14 Ное 2009 22:54
На мойта германеца преди мен е правил някакви такива тарикатни. Като отварях да си сменям задните колконки забелязах ,че има някаква кутийка с кабелче точно до прага на врата зад кората. Незнам какво има в кутийката, но е вързано към бутончето на вратата, което се натиска като затвориш за да угасне плафона,и резултата е точно това ,което казвате.
xtreme
drago_1
mafiota
- doktorross
Мнение от doktorross » 16 Ное 2009 06:40
Все ми е на ума,че сега ще се захване да запоява операционни усилватели и транзистори...Човека търси готов модул!Той ако разбира от електроника сам щеше да си намери схемата...mafiota написа:Колега ето ти схема която реализира това.

Toyota corolla ke70 te72 liftback'79
doktorross
Мнение от sepia3 » 16 Ное 2009 08:46
Савет от мене, преди имах VW Jetta, отиди до някоя морга и вземи вапростното модолче за плафона.Разпитай пичовете да ти го намерят да не се ровиш из боклуците, даже ако искаш предварително се разрови из VW форума и виж дали има някаква тема там да го видиш как изглежда да не те метнат нещо и си го сваржи...
sepia3
marcov_bg
sepia3
drago_1
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru