Знам.... biggrin.gifpolsun написа:Аууу затапи ме повярвай, нищо немога да кажа...
Оффтопик от темата за полиране на Кики
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
-
- Почетен Администратор
Тц.polsun написа:От FAQ на друг форум:
4.2. Споренето с и/или обиждането на Модератор или Администратор е недопустимо (директна дузпа).
![]()
![]()
Тук не важи.
Ставаше въпрос за нещо друго, но не си ме разбрал - съжалявам.
От това не губя аз, повярвай ми.
П.П. Кики, пролетта ще си боядисвам броните на колата и тук - там някои детайли. Мога ли да разчитам на теб за последващи процедури?
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Разбира се.Fido Dido написа:Тц.polsun написа:От FAQ на друг форум:
4.2. Споренето с и/или обиждането на Модератор или Администратор е недопустимо (директна дузпа).
![]()
![]()
Тук не важи.
Ставаше въпрос за нещо друго, но не си ме разбрал - съжалявам.
От това не губя аз, повярвай ми.
П.П. Кики, пролетта ще си боядисвам броните на колата и тук - там някои детайли. Мога ли да разчитам на теб за последващи процедури?

Явно съм ходил при някой като тебnikolov22 написа:ваксата ги запълва и не си личат до след няколко мифки с бесконтактноKiki написа:Професионалист си! Не се излагай!nikolov22 написа:за мен полиранети е намазване с мазнотии с цел бърза печлба ти от там прекрване на клиента![]()
А драскотините къде отиват за известно време? biggrin.gif

- Me4oKyX
- Обратна връзка:
Боже, боже колко мъка .... Че и майстори се водят тия .... Абе Николов, ти наистина ли си толкова проЗД, колкото са изказванията ти ?!?!? Или просто си чешиш езика?! Дано е второто, че ако е първото...... Моите съболезнования! laugh.gif
Кики - сори за допълнителния офф, ама просто няколко пъти чета еднакви простотий от разни удавници и "майстори" и просто писва..... Но за всичко е така - от основния ремонт, до завиването на гайки - все ще има някои гейний.....
Успех, колата е станала супер, а като стопли времето, определено ще те навестя
Кики - сори за допълнителния офф, ама просто няколко пъти чета еднакви простотий от разни удавници и "майстори" и просто писва..... Но за всичко е така - от основния ремонт, до завиването на гайки - все ще има някои гейний.....

Последно промяна от Me4oKyX на 10 Ное 2009 11:51, променено общо 1 път.
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Така е за съжаление, Мечо.Me4oKyX написа:Боже, боже колко мъка .... Че и майстори се водят тия .... Абе Николов, ти наистина ли си толкова проЗД, колкото са изказванията ти ?!?!? Или просто си чешиш езика?! Дано е второто, че ако е първото...... Моите съборезнования! laugh.gif
А колкото до другото, за мен ще е удоволствие. Заповядай. Ще ми е приятно да се запознаем лично.

Тъй като явно не ме разбираш и затова ще ти кажа нещата за последно:tihomirn написа:с теб не съм си писал за да се дразня.с другите се уточнихме така че не знам какъв ти е проблема?кви са тезначални скорости не знам
1. Внимавай как пишеш, защото ще получиш БАН.
2. Тук има хора, които се познават от години - харесват се или се мразят - закачат се или се заяждат един с друг. Ти обаче НЕ СИ ОТ ТЯХ и ако се опиташ да се държиш така излиташ.
Недей да влизаш с рогата напред, защото нямам толерантност към такива като теб! Разбра ли ме?
Скоростта е физична величина в кинематиката (раздел на физиката), която показва колко бързо се движи едно тяло или промяната на неговата позиция с времето. Позицията на тялото се задава с декартови или полярни координати. Въвеждането на величините път, преместване, траектория и разстояние спомага за точното определение на различните видове скорост.tihomirn написа:с теб не съм си писал за да се дразня.с другите се уточнихме така че не знам какъв ти е проблема?кви са тезначални скорости не знам

t1 е началният момент на времето на движение
t2 – крайният момент на времето на движение
v1 – скоростта в началният момент от време (начална скорост)
v2 – скоростта в крайния момент от време (крайна скорост)
Крайната скорост може и да нямаш възможност да видиш