След петъка, когато вероято ще се покриеш, ще ти отговоря.tihomirn написа:я diver уточни кой е смотльото с авенсиса дето върви и малко харчи
Оффтопик от темата за полиране на Кики
Ха ха ха. Добре де! Сега вали! Кажи колко мивки трябва да направи колегата с черната Тойота за да сподели за драскотините. Ние ще изчакаме търпеливо, не бързаме за никъде.[/quote ще изчакаме да видимKiki написа:nikolov22 написа:ваксата ги запълва и не си личат до след няколко мифки с бесконтактноKiki написа: Професионалист си! Не се излагай!![]()
А драскотините къде отиват за известно време? biggrin.gif
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- polsun
- Обратна връзка:
Я ми обесни с какво по-точно се занимаваш толкова време че ми стана интересно, защото не е пастиране на автомобили.Kiki написа:\
...но се занимава повече от 30години с тази работа. Май доста повече от теб, маистор-професионалисте.
И nikolov22 е прав няма как да работиш с качествени материали и да образуваш цена под 120-150 лв
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
А Десо как ми направи една кола за по-малко? Питай него. Това не беше много отдавна. Но го направи в Габрово и друг на печелеше от него. Това, което остава за мен е малко, но на мен ми стига. Това е.polsun написа:Я ми обесни с какво по-точно се занимаваш толкова време че ми стана интересно, защото не е пастиране на автомобили.Kiki написа:\
...но се занимава повече от 30години с тази работа. Май доста повече от теб, маистор-професионалисте.
И nikolov22 е прав няма как да работиш с качествени материали и да образуваш цена под 120-150 лв
- polsun
- Обратна връзка:
1. не бъди мн сигорен че друг не печели от неговия трудKiki написа:А Десо как ми направи една кола за по-малко? Питай него. Това не беше много отдавна. Но го направи в Габрово и друг на печелеше от него. Това, което остава за мен е малко, но на мен ми стига. Това е.polsun написа:Я ми обесни с какво по-точно се занимаваш толкова време че ми стана интересно, защото не е пастиране на автомобили.Kiki написа:\
2. Не отговори на въпроса ми "С какво се занимиваш 30 год., че си толкова компетентен?"
- Kiki
С полиране на абсолютно всякакви материали. Пластмаси, стомани, диаманти, злато сребро, месинг, бронз, мотоциклети, коли в това число и на лакови покрития на супер луксозни мебели, които струват много повече от тези трошки, които караме и за които малко хора знаят. Сигурно забравям нещо.
Не си ли чувал, че има професия Полирчик. Тя наистина не е много популярна, но същиствува. Работил съм и в БАН в експериментално производство, където са се полирали нерероятни материали, за които много малко хора са чували. Полирането на едно лаково покритие е едно от най-елементарните неща.
Надявам се, че бях изчерпателен и задоволих любопитствато ти.
Не си ли чувал, че има професия Полирчик. Тя наистина не е много популярна, но същиствува. Работил съм и в БАН в експериментално производство, където са се полирали нерероятни материали, за които много малко хора са чували. Полирането на едно лаково покритие е едно от най-елементарните неща.
-
- Почетен Администратор
- polsun
- Обратна връзка:
Моето любопитство отдавна е задоволено, но както беше написал излиза че от 30год се занимаваш с автомобили, което е много далече от истината.Kiki написа:С полиране на абсолютно всякакви материали. Пластмаси, стомани, диаманти, злато сребро, месинг, бронз, мотоциклети, коли в това число и на лакови покрития на супер луксозни мебели, които струват много повече от тези трошки, които караме и за които малко хора знаят. Сигурно забравям нещо.
-
- Почетен Администратор
кики не е пуснал обява ,че поправя автомобили,,,,,той се е занимавал с полиране,,,polsun написа:Моето любопитство отдавна е задоволено, но както беше написал излиза че от 30год се занимаваш с автомобили, което е много далече от истината.Kiki написа:С полиране на абсолютно всякакви материали. Пластмаси, стомани, диаманти, злато сребро, месинг, бронз, мотоциклети, коли в това число и на лакови покрития на супер луксозни мебели, които струват много повече от тези трошки, които караме и за които малко хора знаят. Сигурно забравям нещо.
- Kiki
Май нишо не си разбрал, ама хайде да приключим този спор, че ставаме за смях. Съгласен?polsun написа:Моето любопитство отдавна е задоволено, но както беше написал излиза че от 30год се занимаваш с автомобили, което е много далече от истината.Kiki написа:С полиране на абсолютно всякакви материали. Пластмаси, стомани, диаманти, злато сребро, месинг, бронз, мотоциклети, коли в това число и на лакови покрития на супер луксозни мебели, които струват много повече от тези трошки, които караме и за които малко хора знаят. Сигурно забравям нещо.

Аз вече забравих.
- polsun
- Обратна връзка:
Аууу затапи ме повярвай, нищо немога да кажа....Fido Dido написа:Аз съм художник - дизайнер - промишлени форми - занимавам се с тунинг на автомобили - На Илия Царски, на Румен Дунев, на Боби Борисов, на Даниел Жеков....
Вярвай ми - не им правя дизайна на слиповете.
Нещо умно да кажеш?

Но това със слиповете си е идея...
Добре кой е казал че е поправял, разбираш го май както ти изнася, просто така както го е написал излиза че 30год полира само автомобилиrudolf написа: ...
Не споря с теб,просто имах въпроси на които отговори това е...Kiki написа: .....