Оффтопик от темата за полиране на Кики
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- Raya
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
Явно всичко четеш, виждаш и интерпретираш в грешна посока.tihomirn написа:струва ми се че raya rudolf fido dido май имат някакъв проблем.заяждайки се с хората решават някакви свои проблеми.к.во ти пречи че човека си предлага услугите
Дадох снимки за нагледно сравнение за ДОБРА свършена РАБОТА. Просто не в правилен ред съм сложила снимките, и не ми се занимаваше да ги разменям. Но реших, че хората ще разберат коя ДО и ПОСЛЕ ( явно не всички разбраха

....--Celica 1.8_00г--Avensis 1.6_00г--Avensis 1.8_05г--....
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Не се заяждайте. Просто Рая е забравила да спомене в поста си, че и нейната кола съм полирал аз! Но това се коментира в друга тема.tihomirn написа:струва ми се че raya rudolf fido dido май имат някакъв проблем.заяждайки се с хората решават някакви свои проблеми.к.во ти пречи че човека си предлага услугите
Ако това е проблемът, смятам спора за приключен.

Re: Професионално полиране на автомобили
аз още си чакам отговора кои са тези(наи добрите пасти)и кои от тях използвашKiki написа:Колеги, правя полиране и пастиране на автомобили с най-добрите пасти. Ефектът е много добър и много дълготраен.
За по-голяма нагледност качвам снимки на една кола, която беше много захабена, но си мисля, че стана добре. biggrin.gif .
Ако някой иска повече информация, на тел. 0887 244 385 Кирил.
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
Re: Професионално полиране на автомобили
как пастираш с шаиби да не с гъби и първо не е хубаво да се смесват няколко марки пасти,второ при цена окло80лв за литър паста и около20лв на гъба мнпго ми е интерсно как докарвашKiki написа:Не е ли по-важен резултатът?nikolov22 написа:аз още си чакам отговора кои са тези(наи добрите пасти)и кои от тях използвашKiki написа:Колеги, правя полиране и пастиране на автомобили с най-добрите пасти. Ефектът е много добър и много дълготраен.
За по-голяма нагледност качвам снимки на една кола, която беше много захабена, но си мисля, че стана добре. biggrin.gif .
Ако някой иска повече информация, на тел. 0887 244 385 Кирил.
Той не се постига с вакса за обувки, а наистина с полир пасти и то от най добрите.
Работя с пасти на три водещи фиирми. С три, защото едни са по-добри в абразива, други вторичната обработка, третите вав ваксите
Но наистина е най-важен резултатът.
След дълги опити на мойте коли успях да стигна до наи-оптималния резултат. Всяка паста се работи и с точно определена шайба.
По желание на клиента може с пасти само на един производител.
Имам пълен набор от всички полир пасти и шайби.
Недей, обаче да си мислеш, че ще ти обясня точно как го правя.
цена от 80лв и кои са тези много добри пасти кажи ги де пък аз да ти кажа професионално колко са добри
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
@nikolov22,
Нали знаеш, че know-how струва пари...
Виждаш резултата.
Ако ти харесва - отиваш при Кики при дадените условия...
Ако не ти харесва - варианти много, но защо го напъваш да споделя нещо, до което навярно е достигнал с доста практика и опити?
Нали знаеш, че know-how струва пари...

Виждаш резултата.
Ако не ти харесва - варианти много, но защо го напъваш да споделя нещо, до което навярно е достигнал с доста практика и опити?
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Защо пък да не са различни? Какво общо има първата , като я почистиш добре след като свършиш с нея, с втората.nikolov22 написа:цена от 80лв и кои са тези много добри пасти кажи ги де пък аз да ти кажа професионално колко са добри
А защо не за 80лв? Аз не къпя колата с паста, а я полирам.
А каква е пастата си личи по резултата, нали?
не бе интересно ми как я докарва цената аз примерно всеки ден пастирам почти и съм стигнал до извода че под 150лв ако работиш за себе си и ползваш хубави пасти нема как да стане и достатъчно се наглеждам всеки ден на колеги (професионалисти)затова ми е интересноslowtraveler написа:@nikolov22,
Нали знаеш, че know-how струва пари...![]()
Виждаш резултата.
колегата от кои ще излезе
цената е твърде ниска за хубхави пасти ако неса крадени примерно ,и е много важно какви пасти смесваш ако не са подходящи след време имаш проблем може ресултата да е времененKiki написа:Защо пък да не са различни? Какво общо има първата , като я почистиш добре след като свършиш с нея, с втората.nikolov22 написа:цена от 80лв и кои са тези много добри пасти кажи ги де пък аз да ти кажа професионално колко са добри
А защо не за 80лв? Аз не къпя колата с паста, а я полирам.
А каква е пастата си личи по резултата, нали?