краси кога ти истича абонамента за гупости??? biggrin.gif ае само и тоя път и от другия вече няма biggrin.gifmaggkrabar написа:ааа, предпочитам да не ме замесвате в глупостите си, не и тоя пътrudolf написа: за това време-някой трябва да черпи,,,вие с ивето се разберете-нас ни е все едно кой
Писта "Дракон" - с. Калояново, пловдивско
Re: ....
-
тъкмо днес ми изтече, сориrudolf написа: краси кога ти истича абонамента за гупости??? biggrin.gif ае само и тоя път и от другия вече няма biggrin.gif

Последно промяна от agent dust на 02 Ное 2009 00:16, променено общо 1 път.
status: за БАН
-
хехе, няма да станеrudolf написа: ее супер,,,нема много да ти мислим подарак за коледата тамън,,,ще се организираме целия клуб за нов абонамент

няма начин да не си воновен пак тиmaggkrabar написа: хехе, няма да станеднешното конско за неспортсменство беше твърде солено!

-
-
-
не мога да ти отговоря. беше ми студено, и мислех само за упсарин, а не за времена.rudolf написа:краси къв е тоя клас стреет??...за такъв не съм чул??...кубатури??
е колко награждавания имаше в неделя или тези класова са само статистически?
не ми стана ясно на студено или на топло се дават по добри времена???аз все симислях че на средно,но гумите са по важни от пълненето...
-
и ти ли ще го сменяш???....според регламента ,само с гърди-не се брой,защото и сега победителя в клас А-имашеagent dust написа:дамският рекорд ще падне, когато аз съм на кефrudolf написа: скоро дамския рекорд ще падне,,мисля да си сменям полати си секси, ама не чак толкова, че вместо звезди да почна да ти свалям секунди laugh.gif

-