Питане за светещ индикатор OIL CHANGE
Питане за светещ индикатор OIL CHANGE
Здравйте колеги Искам да попитам-Toyota Corolla Verso 2.0 D4D 2005г. светна индикатор OIL CHANGE - смених маслото.От Toyota-Варна ми казаха,че индикатор OIL CHANGE спира да свети от бутона за зануляване на километража.Докато разбера кое колко да натисна съм го занулил 3 пъти.Сега изминах 15 000 км.със смененото масло а той все още не светва.От Toyota-Варна казаха че индикатора е програмиран за 15 000 км.Аз маслото че ще го сменя ще го сменя но въпросът ми е дали след като съм го занулил 3 пъти индикатора ще светне след 3-тата смяна но маслото?
Re: Питане за светещ индикатор OIL CHANGE
ти питаи тези колко пъти са занулявалиgepo написа:Здравйте колеги Искам да попитам-Toyota Corolla Verso 2.0 D4D 2005г. светна индикатор OIL CHANGE - смених маслото.От Toyota-Варна ми казаха,че индикатор OIL CHANGE спира да свети от бутона за зануляване на километража.Докато разбера кое колко да натисна съм го занулил 3 пъти.Сега изминах 15 000 км.със смененото масло а той все още не светва.От Toyota-Варна казаха че индикатора е програмиран за 15 000 км.Аз маслото че ще го сменя ще го сменя но въпросът ми е дали след като съм го занулил 3 пъти индикатора ще светне след 3-тата смяна но маслото?
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl