smb написа:
Както се писа в друга тема, размера не е най-важен
ОООО РАЗБИРАСЕ ,ЧЕ РАЗМЕРА ИМА ЗНАЧЕНИЕ ! ! !
п.п. извинявам се за намесата в темата само чета акъл не мога да давам biggrin.gif
Като почнеш да сменяш апаратите и диаметъра на дисковете баланса най-вероятно ще се промени. Откъде знаеш, че няма разлика отзад - мерил ли си диаметъра на буталата и т.н.?Georgimitrovich написа:Малиии тука е станало мазало за няколко часа. Идеята е проста. Slayer има една ген.6 селика за донор и спирачките със се апаратите още не ги е продал. Та ще ми измисли няква цена за дисковете, апаратите и накладките, като на приятел, така да се каже. Смятам да ги сложа не защото са кой знае колко големи или защото ще получа някъв уникале перИфорМенс, а защото моите дискове са пред смяна както и накладките а другите са си направо чисто нови. Притеснението ми беше породено от статия в която се обясняваше как това щяло да влоши работата на АБС-а
Забравих да добавя че по първоначално замерване спирачките отзад на двето коли нямат особена разлика, така че там няма да барам за сега.
Темата е повече за инфо, че такъв мод със сток части е възможен и в следстви да онагледя как става. Все на някой ще му е от полза.
И като сложиш по-голям диаметър дискове отпред, ще преместиш баланса още напред ...Georgimitrovich написа:да предните гуми са ми зле и супер лесно преплъзват и се включва проклетия АБС. Мнооуу ме дразни тая тъпа система и ще и дръпна бушона в скоро време laugh.gif
не бе чета и написаното и оная тема за червените апарати , просто мислих да напиша за жените и размера ама не е това тематаsmb написа:Nauchi se da chetesh i da razbirash prochetenotoandrian999999 написа:smb написа:
Както се писа в друга тема, размера не е най-важен
ОООО РАЗБИРАСЕ ,ЧЕ РАЗМЕРА ИМА ЗНАЧЕНИЕ ! ! !
п.п. извинявам се за намесата в темата само чета акъл не мога да давам biggrin.gif
точно така гумите на 1-во място, няма да забравя валеше сняг и беше понатрупало доста а аз бях с летни гуми и едно парзалянеее , леко тръгване а заминавах в провинцията и тръгваме и купих зимни гуми матадор по 52 лв май бяха , като тръгнах се едно бях с вериги много им се кефихrudolf написа:един авторитетен колега от форума,който много често цитираме ми каза същото,,че се спира с гуми,а не с спирачки,,,
Мите, добре, че изкърпи АЕ то, щото имаше опция да спираш и с пета...rudolf написа:че се спира с гуми,а не с спирачки,,,
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта