съгласен съм и на мен ми се иска със добро всичко да се постига ........................................................................................
само дето със простака иди се разбери със добро колкото повече караш кола толкова повече се зблъскак със явлението ПРОСТАК (нямам още поголеми букви) ПРОСТАК смятам че тука всички ще се съгласят със мен ( е винаги за някого аз съм простака )
на предишното ми жилище винаги съм спирал на едно и също място редовно някой комшия се прибираше и спира ня мастото на което паркирам
дори и един път не съм си и помислил да ида да мукаже аз си спирам там така че не паркирай там
разбирасе че го предъвквам на ум но все пак улицита са на всички всеки има право да паркира
друк е въпроса за шофйорите който спират на по метър от тротоара или напреки така че да заемат мястото за две коли а запушването къде умишлено къде от липсата на всякаква мисъл за другия
винаги съм се чудел и дразнил на другите който спират на самия завой та дори им се подава колата на другата улица най малкото по този начи въобще не си пазиш свойта кола освен че пречиш на всички
и така мога да си пиша още много
цялата ситуция е така защото ПОЛИЦАИТЕ не си вършат работата ако на всички дето си спират по центъра както им е удобно се слагат скоби или ги вдига паякат нещата ще се променят то затова във другите държави има дисциплина и си мислим че са по въспитани от нас защото всички си знаят последиците от това което правят а не като при нас
Проблем със съседи...
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Лошото е, че почна да ми минава biggrin.gif
Което ме навежда на мисълта, че отмъщението ще е психологическо biggrin.gif
Документите бяха предадени в срок и тази седмица ще получа и официалното одобрение (устно вече е получено след прегледа им, но в момента няма кой да напише документа)...
Което ме навежда на мисълта, че отмъщението ще е психологическо biggrin.gif
Документите бяха предадени в срок и тази седмица ще получа и официалното одобрение (устно вече е получено след прегледа им, но в момента няма кой да напише документа)...

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Тъй-като съседите постоянно стоели пред блока да гледат какво се прави, съм казал на майстора да излезе и демостративно да ги заснеме.
Ако стане добра снимка - ще я пусна във форума (майстора смяташе да я пусне в местните медии - за най-влюбена двойка, която стои пред блока в не-толкова добро време) biggrin.gif
Ако стане добра снимка - ще я пусна във форума (майстора смяташе да я пусне в местните медии - за най-влюбена двойка, която стои пред блока в не-толкова добро време) biggrin.gif
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???