Toyota Supra MKIV Bulgaria
- xxBgRaCerxx
- Обратна връзка:
- xxBgRaCerxx
- Обратна връзка:
- xxBgRaCerxx
- Обратна връзка:
Драги съфорумци, имам една питанка ...
Въпроса ми е леко глуповат, а и е възможно да е коментиран ... Но ще го задам въпреки това ;]
Някой знае ли какво стана с черната бургаска Супра ?
Спомням си преди време като разглеждах темата, че имаше снимки, но не и информация.
Имам някакви много смътни спомени, че двигателят на колата беше изгърмял и по-късно бе правена извън България ... Няколко месеца след като ми подшушнаха тези работи я засякох в центъра и това беше ... От доста време не се е показвала ...
В движение ли е въобще, продадена ли е ... Какво стана с нея ?
Въпроса ми е леко глуповат, а и е възможно да е коментиран ... Но ще го задам въпреки това ;]
Някой знае ли какво стана с черната бургаска Супра ?
Спомням си преди време като разглеждах темата, че имаше снимки, но не и информация.
Имам някакви много смътни спомени, че двигателят на колата беше изгърмял и по-късно бе правена извън България ... Няколко месеца след като ми подшушнаха тези работи я засякох в центъра и това беше ... От доста време не се е показвала ...
В движение ли е въобще, продадена ли е ... Какво стана с нея ?
Re: ...
Da znaeh po rano za takiva ceni mojeshe da pusna i mota v mobiletoNedkow написа:Май колегата е в голяма грешка laugh.gifjorj написа:Да не си объркал нещо цената и колатаMK4 написа:Здравейте. Нов съм във форума. Относно черната Бургаска Супра, миналия месец я засякох в mobile.de да се продава за над 30000 евро
За колата може и да е прав ... Не веднъж съм я засичал в подобни сайтове за продан, но обявите не са истински.
Ако е била пусната, явно колегата наистина се е объркал.Възможно е да става въпрос за 30к лева, не евро.
И все пак, тази кола в последните години освен на снимка не съм я виждал.
Просто ми стана интересно в какво състояние е и къде се намира, защото за мен си беше най-добрата в България ... И изведнъж изчезна.
Дано някой има информация за тази красавица
Ако е била пусната, явно колегата наистина се е объркал.Възможно е да става въпрос за 30к лева, не евро.
Просто ми стана интересно в какво състояние е и къде се намира, защото за мен си беше най-добрата в България ... И изведнъж изчезна.

- Georgimitrovich
Колега голям виц каза 30 000лв. laugh.gif biggrin.gif laugh.giftopdawg написа:За колата може и да е прав ... Не веднъж съм я засичал в подобни сайтове за продан, но обявите не са истински.
Ако цената беше подобна щеше да има много смъртни случаи

В такива моменти се сещам за една фраза "Блажен е този, който няма какво да каже и въпреки това мълчи"
Тихо пък ти, Супроубиецо laugh.gif laugh.gif laugh.gifNedkow написа: ...
Ако цената беше подобна щеше да има много смъртни случаи![]()
...

Че като се сетя за снимката с флекса и лошо ми става biggrin.gif
Живот и здраве после да те прекръстим на Свети Недков - Възкресител и да честваме твой ден по избор всяка година