Чистачки за Тойота Селика
-
Чистачки за Тойота Селика
Здравейте,
някой знае ли откъде мога да си купя чистачки за Тойота Селика 1990г ?
Проблемът е, че не са стандартни ( със щипка ), а са с някакво метално рамо(на което пише Toyota) с две винтчета.
Предполагам, че в ТМ Ауто ще ми намерят някви, ама за 100 лева biggrin.gif
П.С. Бих искал да си купя и черни тасчета на Тойота за зимните железарки, че са мн грозни
Благодаря много за помощта.
Поздрави,
Проблемът е, че не са стандартни ( със щипка ), а са с някакво метално рамо(на което пише Toyota) с две винтчета.
П.С. Бих искал да си купя и черни тасчета на Тойота за зимните железарки, че са мн грозни
Поздрави,
- Georgimitrovich
Re: Чистачки за Тойота Селика
Има преходници от винчета към щипка за нормално рамоchocho9999 написа:Здравейте,
Поздрави,

-
- Georgimitrovich
- Raya
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
Не точно аз го правих, правеха ми го в ТМ Ауто. Те ме посъветваха, защото чистачките бяха оригинални и здрави. Но там перото е 35лв, едното. Евтините пера по супермаркетите стигат за един месец. Не съм проверявала в магазините за авточасти как вървят.chocho9999 написа: 3) Т'ва с перото си го мислех, ама няма ли да го прецакам като го
махам - слагам - ти правил ли си го ?
-
- Georgimitrovich
- Georgimitrovich
Re: Чистачки за Тойота Селика
Много лесно става, ама незнам как да го обясня, чистачката се захваща с щифт който минава през рамото на чистачката, натиска се един чоп на рамото което излиза от колата и така. Май и аз се омотах но не знам как по лесно да ти обясня,най добре отиди да го сменят някъде, всички чистачки стават по принцип няма значение за каква кола са само размера на перото да е подходящ.
извинявам се за може би глупавия въпрос, но тъй като чистачките ми са за смяна а никъде в ръководството не видях да пише какъв размер са, днес ги премерих с рулетка и се оказа че са различни - едната е 45 а другата 53 см. Нормално ли е или просто предишния собственик е сложил каквито намери?
Toyota Corolla D-4D 2000cm3 90hp 2004
Напълно нормално, не се притеснявай.borracho написа:извинявам се за може би глупавия въпрос, но тъй като чистачките ми са за смяна а никъде в ръководството не видях да пише какъв размер са, днес ги премерих с рулетка и се оказа че са различни - едната е 45 а другата 53 см. Нормално ли е или просто предишния собственик е сложил каквито намери?