чип тунинг за CELICA
чип тунинг за CELICA
има ли чип тунинг за CELICA 4A-FE 92. че никаде не намирам за модела и колко струва. правя основен ремонт и мисля да я ъпгреитна до сега карах с минерално масло а след ремонта ще сложа полу синтетика кое е наи доброто? ще намаля и горивната камера, ако имате още предложения даваите 

-
чип тунинг на атмосферна кола = доста пари за 5% повече мошност.
смени мотора или колата направо на това тежко купе с 110-115 магарета малко спортното усещане го няма.
смени мотора или колата направо на това тежко купе с 110-115 магарета малко спортното усещане го няма.
ex Toyota Carina E 2.0/16V AUTOMATIC
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V EFI
ex Toyota Corolla E11 G6 1.3/16V
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 4-door
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 2-door
ex Toyota Carina E 1.6/16V
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V EFI
ex Toyota Corolla E11 G6 1.3/16V
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 4-door
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 2-door
ex Toyota Carina E 1.6/16V
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
Аз бих дал само на тези да ровят по колата ми:
http://www.digitaltuning.bg/tuning/toyota/celica
Това естествено си е само мое мнение и не рекламирам никого - винаги може и по-евтино - въпроса се е колко е качествено.
Поздрави.
http://www.digitaltuning.bg/tuning/toyota/celica
Това естествено си е само мое мнение и не рекламирам никого - винаги може и по-евтино - въпроса се е колко е качествено.
Поздрави.

Чип за тая селика няма ! Освен това при подмяна на цялото ECU с програмируемо конете пак не се вдигат проверено от мен.Докато не изместиш прекъсвача от 6500 на 7500-8000 оборота примерно което е много лошо за двиагателя ти особено ако се разкопчее някой клапан.
Като цяло компютъра си е много добре настроен за атмосферна кола.Ако искаш повече коне не се целиш на правилното място за атмосферен проект ти трябват разпределителни валове с по-дълга фаза и плетени изпускателни колектори.В процеса на тунинговане ще осъзнаеш че маховика ти е много тежък ще ти потрябва по-лек после ще искаш повече гориво ще си купиш и дюзи с по-голям дебит филтър с по-голяма пропусквателна възможност по-дебели тръби за ауспуха други гърнета и като си сложиш едни твърди пружини на клапаните ,тогава вече си готов за чипосването.Дано си ме разбрал.
Като цяло компютъра си е много добре настроен за атмосферна кола.Ако искаш повече коне не се целиш на правилното място за атмосферен проект ти трябват разпределителни валове с по-дълга фаза и плетени изпускателни колектори.В процеса на тунинговане ще осъзнаеш че маховика ти е много тежък ще ти потрябва по-лек после ще искаш повече гориво ще си купиш и дюзи с по-голям дебит филтър с по-голяма пропусквателна възможност по-дебели тръби за ауспуха други гърнета и като си сложиш едни твърди пружини на клапаните ,тогава вече си готов за чипосването.Дано си ме разбрал.

Човек и добре да живее умира .......